Legend - raamatujagu numbreid ja nooli, mis peaksid (vähemalt teoorias) viima punktist A punkti B

Tere taas!

...käesolev artikkel on lausa jätkuks eelmisele Piiroja jutule, kuna 15. oktoobri öösel jõudsin meestega kell 3.30 alles Läänemaale ja laupäeval, 16. oktoobril kell 9 oli juba äratus, et minna Külakrossi Raheste etapile.

Loomulikult oli hommik nõksa vaevaline – väsimus oli kallal ning ausalt öelda ei olnud jõudnud eelnevatel päevadel autot ka sõiduks ette valmistada, seega tuli hommikul tormata.

Kahjuks osalesime Rahestes mina, Valmar ning Eero vaid kolmekesi – Taivo autol käigukasti ning Rene ja Mareki autol tundmatud probleemid. Kaido oli seltsi pakkumas meile fotograafina.

Sel korral sai Rahestes sõita lausa 4 ringi igas voorus. Sellest seisukohast, et saab rohkem sõita, oli see väga hea aga teisest seisukohast, kuna meil sõidab kolm inimest ühe autoga ja igaüks rüüstab masinat võistluste jooksul 3 ringi rohkem, oli karm.

Ja ega me äpardusteta saanudki – rajal olev pori kattis kogu auto ning ootamatult lõpetas ühepoolselt töölepingu esiklaasile vee pritsija. Velgi ning rehve läks lausa kolm ning selle probleemi tõttu jäi Valmaril kolmas voor poolikuks - velje peal pole mõtet ju aega püüda!

Lisaks deformeerunud rehvidele kummitas meid alates teisest voorust mure jahutussüsteemiga – mingi vidin läks katki, kohapeal remontida ei saanud ning auto kippus keema minema. Ja seetõttu jäi minul teine voor sõitmata...

Aga noh, lõpp hea, kõik hea – Eero haaras esiveoliste sprindis esimese koha, Valmar teise ning mina naisteklassis esimese.

Ja nüüd, kui kõik etapid sõidetud, jääb oodata vaid lõpptulemusi.
Olles lugenud võistlusjuhendit ning liitnud kokku kõikide punktid peaks olema nii, et naisteklassi võidan mina ja meeste esiveoliste sprindis võidab Valmar, Eero on teine...

...andku jumal meie kollase-saba Golfile ikka pikka iga! Ehheee

Piret

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024