Legend - raamatujagu numbreid ja nooli, mis peaksid (vähemalt teoorias) viima punktist A punkti B

Tervitusi oktoobrikuisest Tallinnast!

 

Piiroja rallikrossirajal on selleks kalendriaastaks rallimine arvatavasti läbi – laupäevaga lõppes Piiroja viimane etapp, kuues nimelt.

Viimane kohtumine korraldajate ja võistlejate ning kaasaelajate vahel toimus tavapäratus keskkonnas – kogunevate inimeste tavapärased riided võistlustel, näiteks helkurvestid, dressipüksid, mütsid ning kindad, olid asendatud ülikondade ning daamidel pidulikemate tualettidega.

Pajusi kultuurimajja tulijaid ootas vahuvein, hõrgutistega kaetud laud, õhtujuht ning bänd ja üdini-positiivsed line-tantsijad. No ja mis seal salata – sai isegi seda tantsu õhtu edenedes veel proovida, kui tantsijad külalisi põrandale kokku kutsusid ning õpetasid tantsusamme. Täitsa äge värk – kogu meie laudkond oli põrandal harjutamas!

Nagu võistlusi, nii ka õhtut vedasid Kaido ja Mati, kellelt mõningase aja pärast haarasid mõnusa huumori saatel energiliselt mikrofoni Merle ja Merike.

Pidu oli igatahes suurepärane ning piisavalt pidulik, et end tähtsana tunda, kui sarja auhind kätte anti.

Meie meeskonnale oli möödunud hooaeg Piiroja rallikrossirajal ülimalt edukas – meil õnnestus koju tuua lausa kuus auhinda erinevatest klassidest: mina tulin naisteklassi võitjaks, 2 WD-esi klassis oli esimene Marek, teine Eero ning kolmas Valmar, 4 WD klassis oli võitja Kaido ning teine Taivo.

Korraldajatele soovime veelkord jõudu ja jaksu, ning et Teie poolt korraldatavad võistlused muudkui jätkuksid ja jätkuksid!

Ma nagu ei tahaks käesolevat kokkuvõtet üritusest liialt humoorikaks muuta, kuna tegu oli siiski lausa piduliku vastuvõtuga, siis Taivost ma kohe pean kahjuks kirjutama...

Kui Taivolt küsida üks lihtne küsimus: „Kuidas kotkas lendab?, siis enne igasugust vastust läheb tal suu esmalt kõrvuni. Seejärel muiates: „ Madalalt, aga julgelt!“ Toimus mäng, kus joone tagant tuli visata mängukaart kõige kaugemale. Kaarte visati erinevatest poosidest ja joone tagant end eriti kaugele ette upitades, kuid kahjuks ei lennanud ükski neist väga kaugele. Ja siis tuli Taivo strateegiaga – seisis käed kõrval, ühes neist mängukaart, rahuliku ja keskendunud näoga ning SIIS... Hüpe meenutas Allar Levandi hiilgeaja hüppeid suusamäel. Taivo erines meie spordilegendist ainult natukene - Taivol puudus lumi, suusad, hüppemägi, kiiver ja kogu muu suusahüppega seotud atribuutika, aga ega see seganud teda lendamast! Peale Tigeda-Tikri piloodi etteastet sai saal naeru pidama alles viie minuti pärast – no see oli ikka täiesti uskumatu võte võistluse võitmiseks...

Täname!

Piret,
Eero, Kaido, Marek, Rene, Taivo ja Valmar


   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024