Sekundikümnendik - ajaühik, mis jäi eraldama sind ja kõrgemat kohta

Tere!
Kuidas siis uudise pealkiri tundub – kas otsisite stardi- või lõpuprotokollidest juba meie tulemusi ning neid mitte leides, olite kindlad, et katkestasime?
Eh, kahjuks pean Teid kurvastama – rajale pole meil asja seni, kuni võidame lotoga, rahapuu hakkab lõpuks ometi kasvama või leiame rahapaja vikerkaare alt... Nii et kannatust, võib nõksa veel aega minna!

Aga Mad-Croc rallil osalesime tõesti ning julgen väita, et mängisime ralli edukas toimumises olulist rolli - Valmar oli nimelt Mad-Croc Rally Estonia sideülem ning mina, Eero ja Taivo moodustasime sideülema meeskonna.

Meie tööülesanneteks oli tagada korraldajate omavaheline side, turvaside ning kõigi kiiruskatsete ajavõtupunktide omavaheline suhtluse võimalus raadiosaatjate kaudu.
Valmar ja Eero paigaldasid metsadesse ning tornidesse repiitoreid ja võtsid need peale katset taas maha ning meie Taivoga laadisime, komplekteerisime, jagasime ja juhendasime kasutama jaamasid.

Nagu Valmar ütles, siis sellise mahuga ettevõtmise sidet annab ikka ohjata ning lisa raskuseks oli Lõuna-Eesti kuppelmaastik, mis esitas omajagu väljakutseid. Ja kuna sidega probleeme ei olnud, siis julgen väita, et saime oma tööga hakkama! Sama kinnitab ka korraldajate küsimus, et kas oleksime ka tulevikus nõus rallidel sidet tegema...

Neli päeva Otepääl olid suurepärased. Puhkuseks seda nimetada ei saa, kuid mõnusaks vahelduseks küll.

Mõni fakt:

  • neljapäeval saime kaela äikese tormiga tulnud vihma ja rahe laadungi, mis lennutas tiimide varikatuseid ning varustust. Vesi tänavatel ulatus pahkluuni;
  • tööd oli nii suure üritusega neljale inimesele korralikult - näiteks reede öösel saime magama alles kell 3.30 ja äratus oli juba 5.20;
  • maha sai uhatud 1400 kilomeetrit, millest pea 1000 mööda kruusa teid;
  • kõik 12 kiiruskatset sai läbisõidetud enne startide algust ning ajad ette sõidetud.
  • soojakraadide tõttu sarnanes ilm troopikale.

Ja kui vähegi aega üle jäi, istusime raja ääres.
Vaadake ka pilte galeriist.

 

Piret

Lisaks osalesin mina oma tavalises tegevuses "suurtel" rallidel. Lühidalt siis fotovest seljas, fotoaparaat käes ning jahtimas häid kaadreid rajalt ja selle kõrval toimuvast. Seekord küll midagi ekstreemset tabada ei õnnestunud kuid valikut minu tehtud piltidest saab vaadata rally.ee galeriis.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024