Sekundikümnendik - ajaühik, mis jäi eraldama sind ja kõrgemat kohta

Kui Kaidot võis laupäeval näha Kõpus, siis ülejäänud KR Racingu meeskond osales 06. märtsil Külakrossi sarja võistlusel „Saulepi Lumi 2010”.

Saulepisse jõudes oli ilm ilus ja päikeseline! Pakkisime oma asjad lahti, tegime auto istmetest raja äärde istekohad ning läksime rajaga tutvuma. Raja kuju oli meile sobivalt kiire ning ilma järsemate kurvideta, samuti oli ta kare ja tundus pidavat, kuid samas arvasime ka, et ega ta kahjuks selliseks siledaks ja kiireks jää…

Mehed üldiselt raja üle ei nurisenud, kuid minu meelest oli see rada juba peale esimest vooru suhteliselt läbimatu.
Mulle kahjuks sellised krossi rajad sügavate ja suurte aukude, vagude ning rööbastega ei sobi. See ei anna mulle ka sõidurõõmu, kui ma pean küünte ja hammastega kogu aeg roolist kinni hoidma ning iga auku nähes mõtlema sellele, et seda autot peab jätkuma ka Eero ja Valmari sõiduks.
Aga noh, see selleks.

Sel korral olin vallimagnetiks Eero asemel mina – kolmest sõidust kahel istusin hanges kinni. Minust järgmised vallimagnetid olid Marek ja Taivo, kumbki katkestas ühe vooru. Taivo, vana uljas-pea keeras oma Golfi lausa külili – vedas, et täitsa katusele ei maandunud.

Aga nagu tavaliselt, nii ka sel korral, saan öelda, et tegelikult läks meil taaskord väga hästi!
Naiste arvestuses jäin teiseks, kuid sõitsin naisteklassi kiireima aja ning tänu sellele juhin Külakrossi sarja naisteklassi jätkuvalt.
Mehed haarasid endale esiveoliste sprindi klassis esiviisiku – Valmar I , Rene II , Eero III , Taivo 4 ja Marek 5. koht.
Lisainfona seda, et Valmar sõitis kõikide klasside arvestuses päeva parima aja, Taivo kaotas Eerole vaid 0,2 sekundiga, Rene II koht oli tore üllatus ning Mareki maandumine hange viimases voorus nullis ta poodiumi koha. 6. koha omanik oli Marekist aeglasem I voorus tervelt 11 sekundit ja II voorus ca 5.

Pühapäev, 07. märts – Rally.ee sünnipäeva täpsus-ajasõidu võistluse korraldaja poolt lubatud 10 000 kroonine auhind ootas ju koju viimist! Kasarilt Piiroja poole startides arutasid mehed entusiastlikult, mida auhinna raha eest osta, kui õnnestub võistlus võita. Pidid ostma ajavõtusüsteemi võistluste korraldamiseks…
Kahjuks peab see ost veel ootama, kuna Märjamaa Statoilis omas Kaido kahjuks infot, et välja lubatud suur rahaline auhind jääb võitjale välja maksmata.
Piirojale jõudes selgus, et Kaido info õige. Korraldaja põhjendas olukorda sellega, et võistlusele registreerunuid on liiga vähe.
Kui eelregistreerunuid oli 24, siis peale bülletääni välja andmist, et I koha auhinnaraha on vaid 500 krooni, läks starti üksnes 6 või 7 sõitjat.

Kuna osavõtutasu oli tavapärasest kõrgem ja auhinnaraha võitmise võimalus kadus ära, otsustas KR Racing üksmeelselt mitte osaleda.

Oodates mind, kuni registreerin võistlejad, sõid mehed kõhud täis, jalutasid raja läbi ning olid siiralt õnnetud, et ei saa nii hea ettevalmistusega rajal sõita!

Loodame siis, et see hea rada püsib selle pühapäevani, kui võib meid taas Piirojal osalemas näha!

Kohtumiseni ja sõitmiseni, sõbrad ning lugejad!
Piret

Sõitja

I voor

Punkte

II voor

Punkte

III voor

Punkte

Kokku

Koht

Päeva kiireim

Valmar Gilden

2.43,3

1

2.44,9

1

DNS

10

2

1

2.43,3

Rene Kanniste

2.44,6

2

3.02,6

7

2.48,9

1

3

2

Eero Labotkin

2.45,2

4

2.49,4

3

2.50,3

2

5

3

Taivo Rooger

DNF

10

2.47,8

2

2.50,5

3

5

4

Marek Järlak

2.44,9

3

2.49,6

4

DNF

10

7

5

Piret Labotkin

DNF

3

3.02,4

1

DNF

3

4

2

3.02,4

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024