Ajatrahv - meeldetuletus selle kohta, et kohtunikul on alati õigus…

Räägiks ekipaaži Saul - Jaaska tegemistest nädalavahetusel. Nimelt toimus Mulgimaal laupäeval 06.03. Kõpu II rahvaralli. Rada oli huvitav, nagu ka esimesel korral. Läbimine praktiliselt sama, nagu kuu aega tagasi, mõnede väikeste muudatustega. Näiteks oli pikk (üle 7km) veelgi pikemaks venitatud, nii mõnisada meetrit. Samas olime sellel võrreldes eelmise korraga kiiremad, läbisime need katsed kõigil kolmel korral alla 10 minuti.

Raja olukorrast andis aimu juba esimene kurv, mille nii meie kui ka enamus 4WD klassis sõitnud võistlejaid, pikaks lasi. Lihtsalt libe oli. Edasi läks rahulikult, samas järjest kiirust kogudes lõpuni välja. Loomulikult tulid sisse mitmed tagurdamised katsetel ning üks pisikene ajaarvestusega eksimine, mis maksis 20 sekundit trahviks. Täpsuslõigul jagasime klassis esikohta, saades ajaks 0,3 sekundit ehk siis 1 sekundi eksimust reaalselt rajal. See on päris hea tulemus.

Lõpptulemusega - klassi 10. koht (14 võistleja seas) ning absoluudi 33. (61 startinu hulgast) võib enam-vähem rahule jääda. Ei jäänud ju ka 8 - 9 koht väga püüdmatusse (loe kalendriga mõõdetavasse) kaugusesse enam.

Samas juhtus tagasiteel koju vägagi ebameeldiv asi - nimelt „õnnestus” üks põder veidi enne kojujõudmist alla ajada ning sellega ka autot lõhkuda. Õnneks mitte väga fataalselt.

Auto pärast põdraga kohtumist.

SS2 (pikk katse) sisekaamerast vaadatuna:

Kaido

 

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024