Finiš - võistluse lõpus terendav paradiis

 

See aeg, mis talle oli antud, on otsa saanud – talv hakkab taanduma ning võimalused sõita lume- või jäärada tuhmuvad iga piisaga, mis räästast tilgub.

Arvan, et 06. märtsiks Tõstamaale planeeritud külakrossi etapi toimumine on ääretult küsitav, kuna laupäevane Haapsalu jää- ja lumeraja karikasarja viimane etapp jäi juba ära.

Vaatamata sellele, et sel laupäeval ei pidanud enam koos kukega tõusma ja võistluskoha poole sõitma hakkama, siis Haapsalusse läksime siiski – sealsed karikasarja korraldajad kutsusid rallitajaid väikesele koosviibimisele, kus pakuti head-paremat ning anti üle karikad. Meie kohale läinud täiskoosseisust puudus vaid Taivo.

Enne naisteklassi võitja välja hüüdmist, oli ka väike närvide mäng – minul ja Sirje Potiseppal oli võrdselt punkte ning võrdselt oli ka I’si ja II’si kohti. Minu võit naisteklassis tuli siis niimoodi, et liideti ringide ajad, kus me mõlemad osalesime.

”Lisaks tekkis võimalus välja panna karikasarjas parimaks osutunud naisele eriauhind 6000 krooni väärtuses. Muidu on naisi rajal vähe ja neid tuleb hoida," lausus sarja peakorraldaja Kalle Kruusma Rally.ee'le antud intervjuus sarja alguses.

Ja Te ei kujuta ette mis oli eriauhinnaks! Uskumatult vägev asi - biokamin, mille paistel ma juba mõnusalt televiisorit vaatan.

 

 

KR Racing ei saanud kahjuks osaleda kõikidel Haapsalu etappidel ning meestel jäi seetõttu hulk punkte saamata ja karikasarja üldarvestuses poodiumile ei tõusnud neist keegi, kuid nad figureerisid etappide esikolmikutes!

KR Racing tänab korraldajaid, eelkõige Kalle Kruusma’d ning Janek Soidla’t, samuti mandaatidega tegelenud daame!

Üldarvestuses jäi siis niimoodi:

NAISED (võistlejaid 6)

1. Piret Labotkin 28 p


2WD-E (võistlejaid 35)

5. Marek Järlak 9 p

6. Valmar Gilden 8 p

7. Eero Labotkin 7 p

24. Taivo Rooger

32. Rene Kanniste

 

4 WD (võistlejaid 25)

14. Kaido Saul

Üldarvestuse punktitabeli leiate siit ning pilte vaadake rally.ee galeriist ja Kaido lehelt.

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024