Turvavöö - rihm paanikas kaardilugeja autoshoidmiseks

Otepää 1+1 rahvasprint. Foto: Kaido Saul

2021 aasta esimene 1+1 formaadis rahvasprint peeti Otepää lähistel ning kandis nime A1M Otepää 1+1 rahvasprint. Nagu sellisele formaadile kohane, lähevad arvesse kõik voorud ning tulemus saadakse kõikide aegade liitmise teel sarnaselt rallidega.

Talvisele Otepääle oli kogunenud oma 150 sõitjat. Arvestust peeti seekord 13 erinevas võistlusklassis. Esindatud oli ka KR Racing 2 auto ning 3 sõitjaga. Kui tulemustest rääkida, siis ega need kohad lõpptabelis meil seekord kõige paremad polnudki vaatamata asjaolule, et Valmaril õnnestus avavooru teisel katsel olla esimene ning teises vooru esimesel katsel näidata klassi teist aega. Kogu tulemuse rikkus seekord pimedas läbitud kolmanda vooru esimene katse, kus Valmaril õnnestus Golf lumehange parkida ning sealt pääsemiseks kulus lisa 3 minutit ja veidike ka üle selle. Lõpptulemusena Valmarile 2WD-SE klassis 8. koht ajaga 24:35,2.

Ega Eero polnud ka oma sõiduga üldse rahul. Tulemused olid küll stabiilsed kuid sellisest keskmisest klassist. Olgugi, et mees kinnitas, et sõitis nii kiiresti kui suutis. Väga suuri sõiduvigu ning hangi suutis Eero siiski vältida. Lõpptulemus 21:56,8 andis klassis 5. koha.

Kaidol jäi samuti puudu julgusest ja enda arvates ka oskustest kitsastes oludes kiiresti sõita. Eesmärgiks oli kindlasti mingisugunegi tulemus kirja saada. Esimese vooru teisel katsel õnnestus samuti ninapidi lumevalli Subaru parkida kuid sealt sai õnneks omal jõul välja, kuigi aega läks kaduma üksjagu. Päriselt vigadeta kuigi äärmiselt aeglaselt tuli välja viimane pimedas läbitud kolmas sõiduvoor. Aeg 23:32,7 on küll häbiväärselt palju ning andis 4WD klassis 13. koha.

Ametlikud tulemused.

Kaido Subarul. Foto: Margus Kirs

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023