Väljasõit - etteplaneerimata manööver rajale mittekuuluval osal

...on teisipäeva hilisõhtu – nädalavahetus, esmaspäev ning teisipäev on läinud märkamatult ja mul on uudis pühapäevast ikka kirjutamata. Jube laiskus...Äkki saaks selle juba kevad-väsimuse kaela ajada?

Kus siis käisime? Läinud pühapäeval osales KR Racing Haapsalus sealsel jää- ja lumeraja karikavõistluste 5. etapil, mis on ühtlasi sarja eelviimane. Meie suur seltskond, kuhu kuulusid peale sõitjate ka kaasaelajad, nagu näiteks Madis, Valmari ning minu ja Eero isa, nautis ilusat päikeselist talveilma ning veetis vabas õhus meeldivalt aega.

Alati on tore osaleda võistlusel, mille organiseerijad on vastutulelikud ning sõbralikud ja ei korralda seda ettevõtmist vaid kohusetundest või kellegi käsul/soovil. Haapsalu võistluste korraldajad teevad oma tööd igati hästi – põhjendamatuid pause ei olnud, ajad pandi üles operatiivselt ning võistlusrajad on igati head! Sel etapil oli üks sirge eriti vägev. Mõelge, mis tunne on, kui pika sirge lõpuks näitab auto spidomeeter juba pea 150 km/h ning teate, et kohe järgneb sellele järsk kurv... Karju appi, näri küüsi või tee mis tahad, aga kiirust tuleb ruttu kuidagi vähendada ning see auto tuleb sealt kurvist läbi pressida...

Muide, peale võistlust sõitsin Eeroga raja läbi ka meie quattro Audiga ning see oli väga nauditav – suur ja raske auto võttis kurvisid pehmelt ning edevalt külg ees liueldes.

Nüüd aga KR Racingu sõitjate juurde.

Kaido jäi neliveoliste klassis kahjuks tagant poolt esimeseks, kuid öeldakse ju et tark ei torma! Ja igalt võistluselt saadav kogemus on kullahinnaga!

Mareki ja Rene autol olid ka sel korral väikesed ülekuumenemise probleemid, kuid jooksvalt sai need siiski kontrolli all hoitud. Poodiumile nad kahjuks sel korral ei jõudnud, kuid tihedat ja tugevat konkurentsi pakkusid kõigile.

Väga hea meel on tõdeda, et Eero ja Valmari poolt tehtud seadistus kollase-sabaga-Golfile tasus end ära – meestel õnnestus esiveoliste klassis alistada oma ääretult tugevad konkurendid – Siim Hiieväli ning Siim Saluri. Neist ettepoole jäi vaid Raik-Karl Aarma, kuid andke meile aega atra seada... Loodame muidugi, et lumi ennem ära ei sula, kui selle „adraga“ ühele poole saame...

Valmar saavutas II ja Eero III koha.

Mina esindasin naiste-väge sel korral üksinda. See andis mulle hea võimaluse teenida punkte ning jõuda oma peakonkurendiga samale punktitasemele. Seis on ääretult pingeline – see, kes võidab 6. etapi naisteklassi, see võidab kogu võistlussarja. Vastik! See olukord tekitab minus stressi.... Eelkõige loodan, et saan oma töökohustused ümber organiseerida ja saan sellele siiski osaleda.

Kokkuvõtvalt ütleksin, et meie auto oli väga edukas ning tõi koju 3 karikat ja on kahju, et Taivo ei saanud koos meiega Haapsalus olla.

Kohtumiseni 27. veebruaril Haapsalus!

 

Piret


Kaido 1. voor autost vaadatuna:


Link koondtabelile:

http://www.rally.ee/?a=a060&b=4093&c=2010

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024