Väljasõit - etteplaneerimata manööver rajale mittekuuluval osal

Laitses toimunud 4-ndale teisipäevasele jäärajale oli kogunenud sedakorda veidi vähem rahvast võrreldes eelmiste kordadega. Kokku oli võistlejaid 39. Korraldus sujus seekord ladusalt, kuigi mõned asjaosalised otsustasid ikkagi viimasel minutil kohale ilmuda. Isegi voolukatkestust seekord polnud :P . Ise sooritasin dokumentide kontrolli 17.30 paiku ja sain endale stardinumbri "1". Uskumata seda, küsisin ametnikelt, et kas ma ikka tõesti olen esimene.

Raja kohta võib jälle välja tuua kiidusõnu. Kuna eelmisel öösel sadas korraliklt lund, oli võistlustrass mitte jäine vaid lumine ja hea pidavusega.

Marek läbis mõlemad sõidud praktiliselt sama ajaga. Esimese vooru 2:46,8 oli 5. koha vääriline, teise vooru 2:46,4 tõi voorus 8. ja üldkokkuvõttes klassis 7. koha ning lisa 4 punkti üldtabelisse. Seega on Marekul kokku 29 punkti ning esiveduste klassi 4. koht üldkokkuvõttes. Rene'l seekord nii hästi ei läinud. Mõlemas voorus tehtud väikesed viperused jätsid tema seekord 12. kohale.

Kaido üritas vastu hakata nii Helmetile kui Urmasele. Seekord jäi asi veel ürituseks, kuid vahe võrreldes eelmiste sõitudega on oluliselt vähenenud. Ehk siis kui senini kaotas ta Urmasele tavaliselt 14 sekundit, siis seekord sai esimeses sõidus kaotus vaid 6 sekundini lihvitud. Teises voorus tegi ka kerge sõiduvea ning pidi korra tagurdama. Seega oli teine voor tegelikult kiirem, kuigi ajad seda ei näita. 1. vooru aeg siis 2:49,0 ning 2. voorus 2:50,4. Kokkuvõttes auhinnaline 3. koht ja jälle  üks karikas riiulil juures.

Vaatamas meie edenemist rajal käisid ka korra Valmar ning Eero. Miskil arusaamatul põhjusel otsustasid nad ka selle etapi vahele jätta.

Sisekaamerast vaadatuna 2. voor:

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024