Sekundikümnendik - ajaühik, mis jäi eraldama sind ja kõrgemat kohta

Valmar Otepääl. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

EAL karikavõistlused ning Helmet Palmi mälestussari sai alguse talviselt imekauni Otepää küngaste vahel laupäeval, 10.02.2018 1+1 formaadis sprindiga.

Esmakordselt uute reeglite kohaselt lubati 1+1 sprindil kasutada ka kaardilugeja abi, mida ka nii mitmed võistlejad varmalt kasutasid. Rada oli kitsas ja libe, seda eriti šikaanide ning takistuste koha peal. Samas oli sõita täiesti nauditav. Eksimusteks ruumi seekord ei antud, sest kirja läksid kõik katsed aegade liitmise teel. Põhimõtteliselt oli tegemist justkui väikese ralliga.

2WD-S klassis saavutas Valmar kokkuvõttes 4. koha ning Eero 7. koha. Eero oleks ka kõrgemale küündinud kui poleks tulnud ajalisi karistusa takistuste nihutamise eest 20 sekundi ulatuses. Valmari ja Eero ajavahe lõpptulemustes jäi mõni sajandik enam kui 16 sekundit. 2WD-S klassis esikolmik oli Marko Kukuškin, Patrick Madar ning Janar Dede.

4WD klassis sõitis Kaido koos kaardilugeja Edy Murumägi'ga. Kuna eelmisel hooajal jäi rallihooaeg vahele, siis oli see hea võimalus koostöö harjutamiseks enne nädalapärast toimuvat Pandivere talverallit. Samuti esmakordne võistlus, kus oli võimalus omale ise kiiruslegend koostada. Kui esimese katse oma tuli päris hästi välja, siis teise katse legend jättis soovida. Kuna metsavahel veel päriselt sõita ei julge, siis leppisime 7. kohaga 4WD klassis 9 alustanu seas. Oma 10-sekundilisest karistusest ei pääsenud meiegi. Lõppaeg oli 21 minutit 31,8 sekundit. Esikolmiku saavutas Antti Kangro / Avo Kangro, Andri Sirp / Jarmo Liivak ning Alar Rosenberg / Kristjan Kukk.

Ametlikud tulemused

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023