Rehvid - mustad kummist rõngad, mis oma lihtsast olemusest hoolimata maksavad alati rohkem, kui rahakott lubab

EAL gala 2017. Foto: Karli Saul

Neljapäeval, 7. detsembril toimus Saku Suurhallis traditsiooniline pidulik gala „Eesti Autospordi Tähed 2017“, kuhu olid kutsutud ka rahvaspordi parimad.

Rekordilise 960 inimese osalusel autasustati ja tunnustati tänavuse aasta kõikide autospordi distsipliinide ja klasside Eesti meistri- ja karikavõistluste esikolmikuid, tänati toetajaid ja õnnitleti juubilare. Lisaks medalivõitjatele kuulutati välja ka 2017. aasta parimad autosportlased.

EAL rahvasprindi karikavõistluste 2WD-S klassis kuulusid 2 kohta ka KR Racing klubi esindajatele. Esikoha selles klassis saavutas Marko Kukuškin 107 punktiga. Teise koha sai omale Eero Labotkin 88 ning kolmanda koha väärilise punktisumma 71 kogus Valmar Gilden.

2WD-S hooaja parimad. Foto: Ilmar Saabas / delfi

Galalt ei puudunud ka Eesti Autospordi Liidu president Ari Vatanen ja EOK president Urmas Sõõrumaa, kes rõhutasid mõlemad oma kõnedes seda, kui edukas aasta 2017. Eestile autospordis oli ning innustasid noori veel rohkem erinevates sarjades kaasa lööma, et kasvaks veel peale uusi Tänakuid, Järveojasid, Aroneid, Vipse, Ligureid. Rändauhinnad andis üle Eesti autospordi elav legend Uno Aava.

Kaido
Väjavõte EAL pressiteatest

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023