Kiiver - ümmargune pea kaitsmiseks mõeldud ese; kiirel poeskäigul asendab hästi ostukorvi

Valmar Golfiga Vasalemma rajal. Foto: Margus Kirs

2017 hooaja viimane sprindivõistlus toimus Vasalemmas 28.10.2017 ning kandis nime Lyoness Vasalemma rahvasprint III, ehk selle aasta kolmas rahvasprint Vasalemmas.

Ilmataat pani sprindisõitjad selle aasta viimasel võistlusel korralikult proovile. Pidev vihmasadu muutis lumise ja pehme raja erakorraliselt auklikuks ja raskeks, nii et seda võis võtta kui eksamisõitu. Kes terve naha ja tehnikaga finišisse jõudis oli kõva mees. Pealtvaatajate rõõmuks lendas muidugi pori ja sedasammust omajagu. Sõitjatel ahendas jällegi see kleepuv mant vaatevälja ja raskendas aukude vahel vingerdamist. Aga noh, päris huvitav oli. Kusjuures peab veel mainima, et rehvivalikuks pidi olema tänavalegaalne slikk või tavaline suverehv. Aga olukord oli kõigile ühesugune ja põnevust jätkus tõesti võistluse lõpuni.

Kuidas meie klubi meestel siis läks? Kohal olid Valmar ja Eero oma Golfiga ning võib kohe öelda, et sõit läks päris hästi, kui välja arvata kaks rehvipurunemist, mis tegid olukorra pisut keeruliseks. Valmar oli päevalõpuks omaklassi teine ja Eero neljas. Kõige kiiremat sõitu 2WD suurte klassis näitas Marko Kukuškin, ja kolmanda koha virutas ära ning platseerus Valmari ja Eero vahele Ilmar Topmann oma kolmese bemmiga.

Aga selliselt need sprindisarjad sellel aastal lõpu said ja ma julgen öelda, et meeldejäävalt.

Erilised tänud Kalle Kruusmale ja Igaühe Tervisklubi teamile kogu selle hooaja rahvasporti võistluste korraldamiste eest, olete palju vaeva näinud!

Peagi tekkib siia ka video, kus golfi rehv laksuga lõhki läheb.

Ametlikud tulemused.

Valmar ja Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024