Iga kilomeetri kiiruskatse kohta on kaks kilomeetrit kraavi.

Eero Piiroja 2. voorus. Foto: Marek Järlak

Laupäeval, 29.07.2017 sõideti rahvasprinti Piirojal. Raja ülesehitus oli ebatavaline. Enamus krossiraja osast sõideti tagurpidi. Vaid lõpuosa oli oma tavapärases suunas.

Ilm võistluspäeval oli hea. Polnud ei lõõskavat päikest ega sadanud ka vihma. Selline pilvealune ilm ning korralikult tolmav rada - Piiroja klassika.

2WD-S klassis asusid starti teiste hulgas ka Eero ning Valmar. Ootused olid kõrged ning pettuda seekord ei tulnud. Kõige kiiremat sõitu näitaski Eero ja seda kahes esimeses voorus. Sellega oli esikoht kindlustatud ning viimast vooru otsustas Eero mitte sõitma minna. Aegadest rääkides 1:58,42 avavoorus ning 1:57,35 teises sõidus. Need olid ka voorude kiireimad ajad. Valmar oli Eerost vaid veidi aeglasem. Kuna Eero oli kiireim, siis Valmar pidi leppima kahes esimeses voorus paremuselt teise ajaga, vastavalt 2:00,58 ja 2:00,07. Kolmandas voorus oli Valmar kiireim ajaga 1:59,49. Kokku 3 punkti ning sellest piisas poodiumi teisele astmele tõusmiseks. Kolmanda koha 2WD-S klassis võttis Nissanil sõitnud saarlane Ain Lepp.

4WD klassis alustas 9 sõitjat. Kuna lätlase Audi ei vastanud tehnilistele tingimustele, siis võistles tema väljaspool arvestust. Kaido oli stardis kogumaks sõidutunnetust ja seekord hakkas juba üht-teist välja ka tulema. Ajad küll 8. koha väärilised nii esimeses kui ka viimases voorus. Teine voor andis 7. koha. Viimane voor andis 30 sekundit karistust. Ise tean küll 10 sekundi põhjust aga 20 sekundi põhjus on mulle siiani teadmata, mitte et see midagi muutnud oleks. 4WD esikolmik - Timo Kukk, Alar Rosenberg ja Toomas Kärp - kõik Subaru Imprezadel.

2WD-S poodium. Foto: Kaido Saul

Ametlikud tulemused.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023