Turvavöö - rihm paanikas kaardilugeja autoshoidmiseks

Eero Golfiga. Foto: facebook/margusefotod.eu

Lääne regiooni rahvasprindisari jätkus laupäeval, 11.03.2017 Vasalemma võistlusega. Rada oli varakevadiselt väga ettearvamatu.

Võistlusele eelnenud päevadel sadanud lörts oli jätkuvalt rajal, mis tegi selle kohati väga libedaks. Samas oli ka kohti, kus nii kruus-sopp kui asfaltkate olid paljaks sõidetud. Olud niisiis väga muutlikud ja salakavalad. KR Racing klubi oli esindatud 3 sõitjaga.

Valmar alustas oma sõitu 5. kohaga 2WD-S klassis. Edasi raja tingimused ja ajad paranesid. Nii ka koht, teises voorus 4. aeg 2:45,87. See jäi ka Valmari kiireimaks ajaks. Kolmas sõiduvoor andis veidi alla 3 sekundi aeglasema sõduaja ning 6. koha. Kokkuvõttes 2WD-S klassis 9 punkti ning 5. koht. Sama palju punkte kogus ka Eero. Kuna tema samuti kiireim voor tuli teises sõidus ja see oli Valmari ajast veidi aeglasem (2:46,65), siis lõpetas Eero päeva 6. kohal samas võistlusklassis.

Kõige õnnetumalt läks Kaidol. Esimeses voorus sõitsin välja 4. aja ning teises kolmanda. Viimasesse vooru läksin püüdma poodiumikohta aga see kahjuks lõppes katusel. Oma 50-60 meetrit veel katusel libisenud auto on suhteliselt nukras seisus. Ise pääsesin küll õnneks vaid kerge ehmatusega.

Ametlikud tulemused.

Kaido koos autoga pärast avariid. Foto: Rene Kanniste

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023