Ajatrahv - meeldetuletus selle kohta, et kohtunikul on alati õigus…

Valmar Österbys. Foto: Kaido Saul

Veebruari esimesel nädalavahetusel osalesid KR Racing võistlejad kahel erineval võistlusel. Laupäeval 04.02.2017 sõideti Otepää ümbruses 1+1 formaadis rahvasprinti ning pühapäeval, 05.02.2017 võeti mõõtu Noarootsis Österby sadama jääl.

Edukaks võib pidada mõlemit võistlust, kust toodi koju ka poodjumikohti.

Otepääl olid võistlustules Eero ja Valmar. Eerol oli sel korral rohkem nii julgust kui õnne. Tihedas 2WD-B klassis võttis ta kokkuvõttes teise koha Argo Kuutoki järel ning Marko Kukuškini ees. Valmar pidi seekord lõpetama 5. kohaga 16 startinu seas.

Otepää ametlikud tulemused.

Österbys oli stardis juba rohkem meie klubi sõitjaid. Seekord oli esiveolistes kiireim Valmar, kes võitis kõik 3 sõiduvooru. Teiseks platseerus samuti kõik 3 vooru 2. ajaga lõpetanud Eero. Kolmanda koha hõivas omale Marko Kukuškin, kes selles klassis startis Jako Allika Opel Corsaga. Neljandaks jääti Marek ning Rene oli lõpuks kuues. Nemad kahekesi pidid ka tehnilist ebaõnne kogema kui Renel ei õnnestunud jupsiva autoaju tõttu esimest vooru üldse lõpetada. Teises voorus startisid nad mõlemad Valmari-Eero autol. Kolmandaks vooruks õnnestus kollane Seat siiski jälle liikuma saada. Kaido kasutas olude sunnil mitte oma võistlusmasinat ning oli esimeses voorus 7. ning teises 6. Viimasesse starti ei läinud ning kokkuvõttes 7. koht 4WD klassis.

Österby jääraja tulemused.

Otepää teine koht. Foto: Eero Labotkin

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023