Ajatrahv - meeldetuletus selle kohta, et kohtunikul on alati õigus…

Ega võistlusest väga midagi nagu muljetada polegi. Hakkab juba vaikselt traditsiooniks saama see teisipäeva õhtuti Laitses kokku saamine. Järjekordselt oli väga külma õhtuga tegemist. Sõrmed, varbad ja nägu tundsid selleaastase talve mõnusid jälle omal nahal.

Alustasid võistlust, mis läbiti samas suunas nagu esimeselgi korral, ATV-d. Pärast neid oli kord kohe Marek'u ja tema Seati käes. Edasi teised esiveolised tänavasõidurehvidega autod. Nende hulgas ka Rene juhitud punane Seat. Seejärel tagaveolised ning siis oli kord neljaveoliste käes. Võistlustules oli jälle ka Kaido, kes seekord proovis esimest korda oma äsja soetatud uusi naastrehve. Valmar otsustas kolmanda etapi vahele jätta ja oli kohal vaid pöidlahoidja ja plaksutajana.

Seekordne võistlus oli eriti edukas Marekule, kes saavutas 2WD esiveoliste  tänavarehvide klassis 3.nda koha. Vägev! Rene lõpetas 9.nda kohaga 16 võistleja konkurentsis. Kaido pidi seekord leppima 5.nda kohaga.

Hakkab ka traditsiooniks saama teisipäevaõhtune voolukatkestus Laitses. Polnud erand ka seegi kord. Eks näis, mis järgmisel teipäeval juhtuma hakkab...

III etapi Tulemused

"Teisipäevaõhtune jäärada" punktide koondtabel

Kaido 1. vooru sisevideo:

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023