Litsents - teatud hullumeelsuse astet kinnitav paber

Taivo võistlusauto. Foto: Kaido Saul

Seekordne Piiroja karikasari sai oma lõpu finaaletapiga taasiseseisvuspäeval 20.08.2016. Stardis oli veidike üle 100 võistleja ning kõik favoriidid olid kohal.

2WD eisveoliste klassis esimese vooru kiireima aja 2:39,9 sõitis välja Taivo. Teises voorus kadus autol jõud ning see ei tahtnud enam pöördesse minna. Nii tuligi leppida 7. aja ja lootusega, et põhjusele saab kiiresti jälile. Nii saigi kollektori ja summuti vaheline ühendus uuesti korralikumalt kokku pandud ning auto jõud taastus enam-vähem. Viimase vooru aeg oli Taivol küll 0,3 sekundit parem esimese vooru ajast. Rada oli muutunud kiiremaks ning tihedas konkurentsis piisas sellest vaid voorus 5. koha saavutamiseks. Lõpptulemusena kokku saanud 6 punkti andsid Taivole siiski madalaima poodiumikoha Kristofer Luppi ning Raimo Lilleoru järel. Kuna üldtabelis konkurentsi pakkunud võistlejad jäid seekord tahapoole, siis aasta kokkuvõttes oli 2WD-E esikolmik Kevin Tomson 96 punkti, Taivo Rooger 79 punkti ja Tiit Tomson 76 punktiga. Eero jäi üldarvestuses 8. mitte just väga tiheda osavõtuga, Valmar 20., Rene 48. ja Marek 49.

4WD klassis sõitis Kaido välja kahes esimeses voorus 7. koha väärilised ajad 2:47,6 ning 2:43,0. Viimases voorus läksin püüdma paremat aega, sisse tulid mõned sõiduvead pehmele lahtisele pinnasele vajumise näol ning aeg 8. 2:44,9. Kokkuvõttes andis see samuti päeva 8. koha. Päeva võitis Alar Rosenberg Marek Haiba ja Steve Liiva ees. Kokkuvõttes Kaidole Piiroja karikalt seekord 2 osaletud võistluse ja 20 punktiga 9. koht.

Teised meie klubi sõitjad nagu Piret ja Jüri seekord antud sarjast erinevatel põhjustel osa ei võtnud. Nagu korraldajad lubasid, kui külmetama hakkab, siis teate isegi mis edasi saab...

2WD-E esikolmik. Foto: Kaido Saul

Etapi tulemused

Sarja ametlik punktitabel

Pildigalerii

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023