Ajatrahv - meeldetuletus selle kohta, et kohtunikul on alati õigus…

KR Racing autod hooldusalas. Foto: Kaido Saul

Järvamaal Väätsa alevikus sõideti esmakordselt rahvasprinti pühapäeval, 14.08.2016. Võistlus peeti 2,7 kilomeetri pikkusel rajal, kus oli nii kruusa kui asfalti.

Kui alustati väga kiire kruusaosaga, siis edasi mindi alevis majade vahele, sõideti vallamaja eest läbi ning seal oli nikerdamist juba omajagu. Lihtsamaks ei teinud sõitmist ka vahelduvad ilmaolud. Kord paistis päike, siis jälle tuli vihmavaling.

KR Racing oli väljas seekord 2 esindajaga. Valmar alustas päeva kenasti kui esimeses sõiduvoorus oli ta kolmas ning teises teise ajaga finišis. Kolmandas voorus tuli sisse ka üks sõiduviperus, millest mees siiski kiiresti ja edukalt välja tuli. Sellest voorust siiski neljas aeg 2 sekundilise kaotusega esikolmikule, kes sisuliselt ühte sekundisse oma aja sõitsid. Seega oli päeva lõpuks Valmaril ja Rene Uukaredal võrdne arv punkte. Kuna Renel oli ette näidata kiirem vooruaeg, siis jäätigi Valmar seekord neljandaks. Esikolmik siis 2WD-B klassis Siim Nõmme Seat Ibizal, Andrek Põllumäe ning Rene Uukareda. Viimaste nimetatute võistlusautodeks on BMW.

Kaidol 4WD klassis ei läinud ka mitte kõige paremini. Esimese voorus tuli üks tagasipööre väga ootamatult ning tagurdamine oli vältimatu. Kaks järgmist vooru tulid küll kiiremad kuid siiski viimasest 9. kohast paremat tulemust välja sõita ei õnnestunud. Viimases voorus edestas Kaido siiski Ragnar Tapverit. Õnneks pidas tehnika kenasti vastu. Positiivse poole pealt võiks veel välja tuua, et sõit sujus kiirenevas tempos ning ajaparandust tuli igas voorus päris mitme sekundi jagu.

Ametlikud tulemused.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023