Turvavöö - rihm paanikas kaardilugeja autoshoidmiseks

Taivo Piiroja rajal. Foto: Kaido Saul

Eesti Vabariigi 98. sünnipäeval 24.02.2016 kogunesid võidusõidu huvilised Piiroja krossirajale, et pidada maha Piiroja karika 3. osavõistlus. Ühtlasi ka selle sarja viimane talvistes tingimustes peetav etapp.

Rada oli küll esimeses sõiduvoorus lumine kuid mida aeg edasi, seda kruusasemaks võistlustrass muutus. Seda vähemalt sõidutrajektoori piires. Sealt välja kaldudes oli rada jätkuvalt libe ja lumine. KR Racing oli 3. etapil esindatud viie võistleja ja 3 autoga - kõik esiveoliste võistlusklassis.

Taivo oli meist kõige paremal kohal sõites välja voorudes kaks teist aega ning võitis viimase vooru. Sellest saadud 3 punkti andsid poodiumil teise koha. Stabiilset sõitu näidanud Eero oli kõigis kolmes sõiduvoorus kolmas ning kogutud 6 punktist piisas kolmanda koha saavutamiseks. 2WD-E klassi võitis Kevin Tomson.

Valmari sõit ei tulnud välja nii hästi kui oleks soovinud. Mees kurtis, et autol jäi justkui jõust puudu. Saavutatud üheksas, kuues ning kaheksas aeg andsid lõpptabelis 8. koha väärilised punktid. Üle hulga aja oli stardis ka kollane Seat, mida roolisid kordamööda Rene ning Marek. Kuna sõidupaus on olnud nii pikk, siis Marek kurtis, et julgusest tuli puudu. Samuti elas ärevad hetked avavoorus üle Rene, kes oleks äärepealt rehvidele pihta saanud. Saavutatud kohad olid tabeli lõpu poole ning just nemad olid esimesed, kes punktitabelisse ümmarguse 0-punkti kirja said. Niisiis Rene 17. ning Marek 18. 20 sõitja seas.

Pärast 3 peetud etappi on üldarvestuse punktitabel küllaltki meeldiv. Taivo tõusis selle etapiga 2. kohalt punktitabeli liidriks 2WD-E klassis. Eero tõusis 2 koha võrra kuuendalt neljandaks. Valmar on nüüd tabeli 10. kohal (enne seda etappi 17.). Rene ja Marek hoiavad vastavalt 29. ja 30. kohta.

Pildialbum võistluselt.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023