Sekundikümnendik - ajaühik, mis jäi eraldama sind ja kõrgemat kohta

Piret stardiootel. Foto: Kaido Saul

Läänemaa jäärajasõidu KV ja MV teine etapp peeti muutlikes ilmaoludes pühapäeval, 24.01.2016 Noarootsis Österby sadamas.

KR Racing klubi oli esindatud sel korral 4 sõitjaga, kerge möendusega võiks siia lisada ka veel viienda Siim Hiieväli, kes võistles Jüri Toyota MR2-l.

Esiveolistes võistlesid esikoha eest Taivo ja Valmar. Viimane oli sel korral kiirem kahes esimeses voorus. Ajad vastavalt 4:32,56 ning 4:30,78. Kuna kahe esimese vooruga oli Valmaril etapivõit kindlustatud, polnud viimasesse vooru startida mõtet. Viimase vooru võitis siis Taivo ajaga 4:38,42. Mehe 2 esimest aega olid sisuliselt identsed: 4:34,59 ja 4:34,25. Tasuks teise koha karikas. Kolmandaks jäeti 2WD-E klassis läänlane Keven Serbin.

Naiste klassis kindlustas Piret omale etapivõidu samuti kahe esimese sõiduvooruga, olles mõlemas kiireim naiste klassi võistleja rajal. Teise koha saavutas Maila Vaher ning kolmandaks jäeti Cärolyn Soidla.

Tagaveoliste klassis ei suutnud head sõidurütmi leida Jüri. Sel korral pidi ta Siimu paremust tunnistama. Kui Siim võitis 2 esimest sõiduvooru ning kolmandasse ei startinud, siis Jüri võttis võidu viimases voorus ja oli teises sõidus teise ajaga finišis. Sellest piisas etapil 2. koha saavutamiseks. Kolmandaks sõitis end Herki Ilves BMW-l.

Ametlikud tulemused

Pildigalerii

Järgmisel pühapäeval jätkub Läänemaa sari 3. etapiga ja sedakorda Virtsus.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023