Sekundikümnendik - ajaühik, mis jäi eraldama sind ja kõrgemat kohta

Jüri stardis. Foto: Kaido Saul

Pühapäeval, 17.01.2016 sai avastardi Läänemaa KV ja MV jäärajasõidus etapiga Noarootsis Österby sadamas. Starti asus 92 võistlejat 8 erinevas võistlusklassis.

Ilm võistluspäeval oli vaheldusrikas. Näha sai nii päikesepaistet kui väga tihedat lumesadu. Näiteks naiste klassi esimese vooru ajal sadas nii tihedalt, et raja eristamisega oli tõsiseid raskusi.

Naiste klassis oli meilt stardis Piret, kes tegi väga eduka võistluspäeva. Võitis kõik 3 vooru ja seega oli Naiste klassi parim. Esimeses voorus pidi ta jah läbi elama ärevaid hetki kui raja nägemine lumesajus osutus keerulisemaks arvatust. Lisaks läksid sõlme auto kojamehed, mis välja nägemist samuti ei parandanud. Piret kommenteeris, et sellistes ilmasikutingimustes polegi enne sõitnud. Teise koha naiste seas saavutas Kersti Meindorf ning kolmanda Maila Vaher.

Esiveoliste klassis esindas KR Racing klubi Valmar, samuti äärmiselt edukalt. Kõigi kolme vooru kiireimad ajad andsid klassivõidu Keven Serbini ja Valdo Urbi ees.

Tagaveolistes oli võistlustules Jüri. Kui esimene voor ebaõnnestus, lõpetades lumevallis ja aega kirja ei saanud, tulid järgmised sõiduvoorud välja tunduvalt paremini. Teise ja kolmanda vooru võiduga kindlustas Jüri 2WD-T klassis võidu. Teise koha saavutas Siim Hiieväli, kes Jüriga autot jagas. Kolmandale kohale platseerus Sander Ilves. Tegelikult oli ka Toyota MR2-ga veidike probleeme, kui jahutusventilaatorid väga hästi töötada ei tahtnud. Õnneks sai asi kohapeal korda saadud.

Ametlikud tulemused

Pildigalerii

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023