Rehvid - mustad kummist rõngad, mis oma lihtsast olemusest hoolimata maksavad alati rohkem, kui rahakott lubab

Piiroha rada

Pakaselisel 9. jaanuari hommikul kogunesid jäärajasõiduhuvilised Põltsamaa lähedale Piiroja rajale, et pidada maha 2016 hooaja Piiroja karika 1. etapp.

Sellega algas ka talvehooaeg KR Racing võistlejatele. Kohal oli meist 3 sõitjat, kõik esiveoliste klassis.

Alustame Eero sõidust. Ilma eriliste viperusteta sõitis mees kahes esimeses sõiduvoorus täpselt kümnendiku pealt sama aja 2:55,3 ning oli sellega kiireim esiveoline rajal. Kolmandasse vooru polnud vajadust startida, sest kahe esimese sõiduvooruga oli Eero juba taganud omale poodiumi kõrgeimale astmele tõusmise.

Üle hulga aja oli stardis ka Taivo. Esimeses sõiduvoorus sõitis ta välja 2. koha väärilise aja kaotades Eerole veidike üle 3 sekundi (2:58,4). Teine voor andis ajaparandust küll üle 2 sekundi (2:56,1) kuid koht muutus ühe võrra halvemaks ehk kolmas. Viimases voorus tuli samuti 3. koha vääriline tulemus 2:54,1. Need tulemused andsid Taivole 3. koha. Teise koha esiveoliste klassis napsas Kristjan Kutsar.

Valmar tahtis antud päeva oma mälust üldse kustutada. Sõit ei tulnud välja kõige paremini aga süüdistada pole kedagi teist peale iseenda. Esimene voor ajaga 3:02,0 andis 4. koha. Järgmistes voorused läks mees püüdma aga kahjuks sel korral ei õnnestunud. Teises voorus puutus kergelt rehve ning tegi spinni. Ajaks 3:07,3 ning kohaks 15. Kolmandas sõiduvoorus õnnestus Valmaril korralikult rehvidesse sõita, lõhkuda auto tiib ja saada 16. koha vääriline aeg 3:14,9. Need andsid Valmarile lõpuks 12. koha esiveoliste autode üldtabelis.

Jääme põnevusega ootama järgmist nädalavahetust, mil saavad alguse EKV ning Läänemaa KV ja MV jäärajasõidus. Esimene neist laupäeval Võrtsjärve jääl ja viimane Noarootsis Österby merejääl.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023