Finiš - võistluse lõpus terendav paradiis

Eero lahtise luugiga. Foto: Pille Russi

Pühapäeval sõideti Laitse rallipargis Keila rahvasprindi nimelist võistlust, mis algsete plaanide kohaselt pidigi toimuma Keila linnas kuid toodi üle Laitsesse.

Ilm oli jahedavõitu ning tuli ka mõni piisk uduvihma, mis küll rada isegi korralikult märjaks ei teinud. Enamuse päeva pilvealune ilm siiski pidas ilmaennustuse järgi päris täpselt paika. KR Racing klubist oli võistlustules 2 autot ja 3 sõitjat. Ülejäänud olid raja ääres kaasa elamas.

2WD-S klassis olid võistlustules Eero ja Valmar halli Golfiga. Seekord väga suuri tehnilisi viperusi autoga ette ei tulnud, väiksemaid aga siiski. Näiteks tahtis pärast esimest vooru õhupuhasti eemalduda. Siiski pandi vajalik jupp käepäraste vahenditega auto külge kinni tagasi. Valmaril ebaõnnestus sõit täielikult. Pole veel kordagi juhtunud, et ta igast voorust 10 sekundilise karistuse saab. Küll aga seekord - kahel esimesel korral rajatähise puute eest, viimases voorus valestardi eest. Sellest midagi head tulemas polnud ja koht 10. Eero tegi esimeses voorus sõiduvea, teised tulid välja veidi kindlamini. Koht tuli tubli 4., kuigi ka temal õnnestus viimases voorus 10 karistussekundit korjata valestardi eest.

Kõige pingevabamalt sai sõita Kaido, kes oli 4WD klassis ainukene startija. Seega kindel poodiumikoht ja seekord siis esimene. Kahjuks ütles viimases sõiduvoorus üles Subaru mootor ning sõidu lõpuosa kulges suhteliselt vabakäigul. Eks lähiajal saab teada, mis mootoriga tegelikult juhtus.

Kaido 2. sõiduvoor, aeg 2:13,18:

Ametlikud tulemused

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023