Sekundikümnendik - ajaühik, mis jäi eraldama sind ja kõrgemat kohta

12. jaanuari õhtupoolik oli kindlasti teist-sugusem, kui kõik varasemad nädala teise päeva õhtud sellel aastal - algas LaitseRallyPargi poolt korraldatav võistlussari Teisipäeva Õhtune Jääraja Karikas.

I etapil kaitses KR Racing'u au meie 7'st sõitjast 4 - Valmar Gilden, Eero Labotkin, Marek Järlak ning Rene Kanniste. II etapil lubas roolist haarata ka juba Kaido Saul. Taivo Roogeri kohta info veel puudub.

Trotsides külma hoidsid omadele raja ääres pöialt Piret, Madis ja Valmari isa ning pilte tegi Kaido.

Kuidas meil siis läks? Tänan küsimast, meil läks hästi! Eero võitles 2. voorus lumevallidega ning väljus võitjana – vallid ei suutnud peatada ta tuiskamist finiši poole. Nii hästi ei läinud kahjuks 1. voorus Marek’il ja Renel – nemad valisid oma vastasteks liiga suured hanged ning appi pidi tulema juba rajatraktor.

Numbriliselt võib asja kokku võtta selliselt, et 2WD esiveoliste klassis saavutas Valmar Gilden tubli 4-nda, Marek Järlak 8-nda, Eero Labotkin 9-nda ning Rene Kanniste 12-nda koha. Kokku osales selles klassis 14 sõitjat ja pea nende kõikide nimed on hästi tuntud teistelt võistlustelt.

Tulemuste tabel.

Video materjal

 

Piret ja Kaido

 

Võistlejad ja pöidlahoidja Laitses. Foto: Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023