Väljasõit - etteplaneerimata manööver rajale mittekuuluval osal

Eero tünnide vahel. Foto: Remo Kuningas

Traditsiooniline kevadine Haapsalu linnasprint sai toimuma laupäeval, 18.04.2015. Kohale oli tulnud hulgaliselt sõitjaid, nende hulgas asusid starti ka KR Racingu klubi võistlejad Valmar ning Eero hallil Golfil.

Kui tavaliselt on Haapsalu võistluse ajal olnud ilm mitte kõige meeldivamate killast, õnnistati seekordset võistlust päikesepaistelise ilmaga. Olgugi, et temperatuur polnud just kõige kõrgemate killast, oli väljas viibida päris meeldiv.

Rääkides võitlusest, pidas hall Golf ennast väga kenasti üleval ning sellel sõitjad jäid päevaga üldjoontes rahule, kuigi poodiumikohta ei saavutatud. Tegelikult olid vahed päris väikesed esikuuikus. Esiviisikusse kuulusid sel korral 4 BMW-d ning 1 Type-R. Edasi tuligi meie hall Golf. Eerol õnnestus välja sõita kuues, viies ning seitsmes aeg. Sellega platseerus ta 2WD-B klassis 6. kohale. Valmaril ebaõnnestus teine sõiduvoor, kust tuli tünnipuude ning sellest 10 sekundit karistust. Esimese voorus oli ta viies ning kolmandas kuues. Seega lõpptabelisse Eeroga sama arv punkte. Kuna võrdse tulemuse korral otsustas aeg just teises voorus, jäigi Valmar Eero järel seitsmendaks omas klassis. Üldiselt jäid mehed nii sõidu kui ka auto käitumisega rahule. Vaatame, mis juhtub mõne nädala pärast järgmisel võistlusel Rapla kardirajal.

Ametlikud tulemused.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023