Finiš - võistluse lõpus terendav paradiis

Tort autasustamisel Promenaadis. Foto: Kaido Saul

Nädalavahetusel toimus jääradade vaates nii mõndagi huvitavat. Piirojal sõideti hoolimata soojast ja vesisest ilmast karikasarja talvise osa viimane kolmas etapp. Pühapäeval toimus Läänemaa jäärajasarjade autasustamine Haapsalus Promenaadi hotellis.

Piiroja rada oli hoolimata valitsenud plusskraadidest ning sadanud vihmast üpriski jäine. Samasugune oli ka hooldusala parkimisplats, kus püstiseismisega tõsiseid raskusi esines. Pinnas oli kaetud jääga, mille peal oli õhuke kord vett, nii et ülimalt libedad tingimused. Samasugused tingimused valitsesid ka rajal.

Kuigi päeva edenedes tuli võistlusringil välja ka mõnes kohas pinnast, pidas rada sellele üllatavalt hästi vastu. Ei lubanud ju korraldajad teha ka enne starti prooviringi, et rada säästa. Meie klubi sõitjatest oli stardis kolm inimest kahe autoga. Tulemused olid päris kenad. Esiveoliste klassis kuulusid meile poodiumi kaks kõrgeimat astet. Täpsemalt Rene saavutas klassivõidu, temale järgnes Marek. Kolmanda auhinnalise koha võttis Kristo Saar. Selle hooaja esimese poodiumikoha saavutas 4WD klassis ka Kaido, platseerudes Marko Press'i ning Jörgen Štubis'e järel kolmandale kohale. Kaido sõitis esimeses ja kolmandas voorus välja 2. koha väärilise tulemuse. Teises sõiduvoorus tuli leppida kolmanda kohaga kuue osaleja seas. Auhinnaks kena välimisega karikas, diplom ning kanister klaaspesuvedelikuga. Päeva ja tulemustega võib vägagi rahule jääda.

Pühapäeval autasustati Läänemaa jääraja KV ja MV arvestuses osalejaid. Ilmataat tegi sarjale ootamatu lõpu. Siiski õnnestus sel aastal ära pidada 4 etappi planeeritud 6-st, nendest 3 Österbys ning 1 vast kõige ekstreemsem Uuemõisas. Virtsussse sel korral jääpuudusel ei jõutudki. Sarjas osalesid KR Racing klubi sõitjatest 2 meest. Omades Läänemaa sissekirjutust, said nad osaleda mõlemas sarjas.

Karikavõistluste arvestuses ei mahtunud kumbki esikolmikusse. Jüri jäi napilt tagaveoliste klassis neljandaks, Kaido oli 4WD-s seitsmes. Tunduvalt parem oli seis meistrivõistluste arvestuses, kus arvesse läksid vaid Läänemaa elanikud. Seal saavutas Jüri auhinnalise teise koha ning Kaido oli kolmas.

Videokokkuvõte autasustamiselt:

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023