Finiš - võistluse lõpus terendav paradiis

Piiroja karikas. Foto: Valmar Gilden

2014 hooaeg Piiroja sarja mõistes võeti kokku laupäeval, 27.09.2014 peetud 6. etapiga. Sarja 2 esimest osavõistlust peeti talvistes tingimustes, järgmised 4 juba suvisel rajal. KR Racing klubist osales kõige aktiivsemalt Piirojal Jüri.

Jüri võttis osa kõigist toimunud 6 etapist. Seevastu Valmar osales vaid 5. etapil ja seda vägagi edukalt, saavutades esiveoliste klassis parima tulemuse. Samuti sõitis 5. etapi kaasa ka Piret, kes pärast pikka võistluspausi sõitis 8 naise seas välja 4. koha.

Viimasel etapil oli tagaveoliste klassis 1. koha vääriline Jüri võites 2 esimest sõiduvooru ning olles 3. voorus 3. ajaga finišis. Ebaõnne koges viimases voorus Urmas Ploom, kes tegi väga kiiret sõitu, kuid eksis käiguga viimases kurvis ning jäi nii vooru kui päeva kokkuvõttes 4. Jüri kommenteeris, et nii hullu rada pole ta Piirojal veel näinud kui läinud võistlusel. Sõidutrajektoor oli nii plägane kui ka rööpas. Kolmandas voorus oli rada enam-vähem kuiv kuid jubedalt treppis.

Sarja kokkuvõttes oli võimalus võtta teoreetiliselt suvaline koht. Lõpuks saavutas Jüri tagaveoliste autode seas tubli 2. koha 89 punktiga, kaotades esikohale (Priit Kõrgesaar) vaid 1 punktiga ning edestades 3. koha saavutanud Urmas Ploomi samuti 1 punktiga. Nii et oli tihe rebimine poodiumikohtadele.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023