Sekundikümnendik - ajaühik, mis jäi eraldama sind ja kõrgemat kohta

Valmar Golfil. Foto: Argo Nurs

Laupäev oli rahvaspordi võistluste poolest tihe. Sõita oli võimalik nii Vasalemmas kui ka Kehalas. Kehala sõidu huvilised olid end juba varakult kirja pannud, sest peale lasti 32 sõitjat. Erinevatel põhjustel oli siiski lõpuks kohal vaid 28 startijat. Vasalemma võistlusega oli aga algul selline lugu, et oli oht võistluse mittetoimumiseks vähese huvi tõttu. Lõpuks siiski kõik laabus ning Vasalemma stardis oli 51 naist-meest.

Vasalemma stardis oli KR Racing klubist 3 sõitjat. Kõige kõrgema kuid siiski õnnetu 4. koha peal lõpetas 2WD-S klassis Taivo. Sama palju punkte ehk 7 oli kokku lõpuks ka Valmaril. Kuna Taivo kiireim ringiaeg oli Valmari omast 2,01 sekundit parem pidigi viimane leppima 5. kohaga. Tehniliste probleemide küüsis vaevles samal autol startinud Eero. Tema sai kirja aja vaid 1. sõiduvoorus ning lõpp-protokolli "K" ehk katkestamise tehnilistel põhjustel. Nii laguneski Golfil kaks korda pooltelg. Nagu asjaosalised kommenteerisid, pole see golf veel oma võimeid suutnud realiseerida. Ikka annab midagi enne järgi.

Vasalemma rahvasprindi ametlikud tulemused.

Kaido oli võistlustules Kehalas. Eesmärgiks harjutada koostööd kaardilugeja Edyga. Selle eesmärgi sai täidetud aga tulemust varjutas ebaõnn. Kvalifikatsioonis sõitsime välja 7. aja 4:11,78. Esimeses paarisvoorus sattusime kokku Erkiga, kes sõitis superkrossiks ehitatud puuriga Honda Civicul. Temale olime sunnitud kahjuks alla vanduma ning tänu sellele oli maksimaalselt võimalik edasi püüda vaid 17. kohta. Mõned võidud BMW-de ning ümberehitatud turbo-mosse üle ja napp allajäämine Subarule andsid lõpuks 19. koha. Päev oli pikk, põnev ning tolmune.

Taivo Golfil. Foto: Argo Nurs

Eero hüppel. Foto: Jarmo Liivak

Kaido ja Edy Kehalas. Foto: Olga

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023