Turvavöö - rihm paanikas kaardilugeja autoshoidmiseks

Rapla kardirajal. Foto: Kaido Saul

Laupäeval, 23.08.2014 oli võimalus end ja oma tehnikat proovile panna Rapla kardirajal. Muutlikes ilmaoludes toimus AG suvekarika 5. etapp.

Osalemine antud võistlusel tuli suhteliselt spontaanselt. Selgus, et selle laupäevaga polnud lihtsalt midagi paremat peale hakata. Ütleme nii, et ega ma ei kahetse sõitma minemist kuigi olgem ausad, lootsin veidike paremat tulemust kui lõpuks välja tuli. Nagu ütlevad klassikud, lootsime parimat aga välja tuli nagu tavaliselt. Ehk siis C-klassis viimane 6. koht. Rahul võib olla sõidu stabiilsusega. Ringide ajad tulid sisuliselt samasse sekundisse kui mingit "kala" just sisse ei tulnud. Kõike rehvide süüks ajada ei tahaks aga ega need all olnud MaxSport rehvid eriti midagi väärt polnud. Asfalt oli nende jaoks liiga soe ning segu liiga pehme. Esimese 2 vooruga küpsetasin esimesed rehvid sisuliselt ära. Ühel neis tulid kohati juba nöörid välja ja ega teisestki eriti midagi järgi jäänud. Kui enne 3. vooru tuli korralik vihmavalang ning tee märg oli, polnud enam millega kiiresti sõita. Kuigi salamisi lootsin, et mida külmem ja märjem tee on, seda suuremad on minu võimalused.

Sõita sai igal juhul korralikult. Ühes voorus 5 ringi ja seda tavapärasest vastupidises suunas. Veidi harjumatu oli aga mitte midagi hullu. Kõige ohtlikumaks kohaks osutus mulle juba tuttav S-kurv pärast stardisirget (õiget pidi sõites). Seal tahtis asi 1. voorus korra käest ära minna aga midagi hullu ei juhtunud. Seega üks sportlik päev jälle selja taga.

Kuna fastfordi foorum on ajutiselt suletud, siis tulemused leiab AG foorumist.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023