Turvavöö - rihm paanikas kaardilugeja autoshoidmiseks

Kaido Ohekatkul. Foto: Silver Lang

Rahvasprinti sõideti laupäeval Ohekatku rallikrossirajal. Ilusa ilma ja ohtra tolmu saatel oli end proovile panema tulnud 74 võistlejat 7 erinevas võistlusklassis.

Ilm oli tõesti äärmiselt ilus. Kuigi temperatuurid polnud midagi väga meeletut, muutis sisuline tuulevaikus olemise äärmiselt palavaks. Tolmu oli rajal nii palju, et pärast 1. sõiduvooru läbimist, mis 4WD klassis näiteks kordamisele läks, muudeti võistluse korraldust. Kui algul oli plaanitud läbida ühes voorus 2 ringi, siis see muudeti 1 ringi peale ning stardiintervall tõsteti 1 minuti  peale. Siis suutis tolm rajalt enam-vähem lahtuda. Sõita lubati sel korral vaid tänava või slick-rehvidega. Kruus ja M+S olid keelatud. Selle orki oleksin peaaegu ise astunud kui poleks õhtul veel võistlusjuhendit vaatama hakanud. Pakkisin juba kruusarehvid kaasa ja kuna tänaval on all M+S, siis olekski see rõõm üürikeseks jäänud.

Üleüldiselt läks meie klubil võistlus päris kenasti mõningaste tagasilöökidega. Taivo tegi väga kiiret sõitu, võttes avavoorust klassivõidu. Edasi olid tema ajad 4. ja 2. koha väärilised. Kokkuvõtteks tubli hõbedane poodiumikoht Sander Sepp'a järel ning Gert Kull'i ees. Eero oli samuti poodiumikonkurentsis kuid Valmari käes auto lagunemine lõpetas Eero sõidu 5. kohal. Viimasesse vooru tal startida ei õnnestunud, kuna jagaja kaan oli purunenud. Valmar seevastu platseerus 6. kohale 2WD-B klassis. 4WD masinaid oli stardis 7. Kaido võttis kindla 6. koha, saades 6. koha väärilised ajad kõikides sõiduvoorudes.

Ametlikud tulemused.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023