Kiiver - ümmargune pea kaitsmiseks mõeldud ese; kiirel poeskäigul asendab hästi ostukorvi

Hall Golf. Foto: Rando Aav / rally.ee

Aeg lendab linnutiivul ning kokkuvõtte võistlusest peaks tegema ikka enne järgmist võidukihutamist. Jutt käib 26.07.2014 Eiklas toimunud Saaremaa rahvasprindist, Ohekatku võistlus kohe peale tulemas.

Mis olid selle võistluse märksõnad? Kõigepealt meenub tehniline kontroll, seejärel palav ilm ning tolm. Tehnilises võttis Tõnu Sepp võistlusautod põhjalikult ette. Tänu sellele osutus järjekord nii pikaks, et rajaga tutvuma mina näiteks ei jõudnudki. Ainult see, mi kaardilt näha oli, sai üritatud meelde jätta. Tegelikult ega see väga ei õnnestunud ja kindlasti pani taoline olukord põntsu ka sõiduaegadele. Sõiduvoorude vaheaegadel sai istutud Eero konditsioneeriga bussis kuna mujal polnud eriti võimalik ülekuumenemisohu tõttu viibida.

Võistlusrada oli mitmekesine - oli nii kiiret lõiku kui ka aeglasemat ja tehnilist osa. Saaremaale kohaselt ei puudunud ka kiviaiad. Ühe sellise otsa õnnestus ka Eerol teises voorus sõita. Õnneks ei juhtunud autoga midagi hullu ja sõit sai jätkuda. Üle hulga aja tegi Valmar valesrtadi. Ise kommenteeris, et auto startis lihtsalt üllatavalt ootamatult ja kiiresti ning seda kohe stardi vahetusläheduses oleva maja hoovi poole. Vähemalt said inimesed väikese närvikõdi osaliseks.

Poodiumile kahjuks meie klubi sõitjatest keegi ei küündinud. Kõige parema kohaga lõpetas sõidu Taivo. Tema ja Golfi saagiks jäi 7. koht. Edasi tuli Eero 10.kohaga ning Valmar pidi sel korral leppima 19. kohaga 19 võistleja seas. Kaido lõpetas 13 startinud 4WD auto seas 11.kohaga.

Võistluse ametlikud tulemused.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023