Väljasõit - etteplaneerimata manööver rajale mittekuuluval osal

Taivo Golfil. Foto: www.nahkpea.ee 

Laupäeval, 12.07.2014 peetud Oti pubi Otepää rahvasprint sai ootamatu lõpu viimases sõiduvoorus. Tulemused arvutati välja kahe esimese vooru aegade põhjal.

Kui nüüd kõik algusest peale ausalt üles tunnistada, siis tuleb alustada reede õhtust. Just siis saabusime Otepääle. Olime leidnud omale ööbimiseks õdusa ning väga mõistlikku hinda pakkunud Kikka külalistemaja. Reedel oli meie päralt pool majast, laupäeva õhtul oli külastajaid mõnevõrra rohkem ning kõik toad olid broneeritud. Meie kasutada oli 2 tuba, üks 3-inimesele mõeldud ning teine peretuba.

Hommikut alustasime perenaise tehtud maitsva omleti ning lapsed pudruga. Pühapäeva hommikul pakuti lisaks eelnimetatule veel ka pannkooki moosiga. Ööbimiskoht jättis igal juhul äärmiselt positiivse ning mugava kogemuse. Lisainfot selle ööbimisvõimaluse kohta leiab internetist.

Laupäevase võistluse kohta on tagantjärele sellised segased tunded...

Ebaõnne koges Valmar, kes kahjuks tulemust kirja ei saanudki. Teises sõidus purunes pooltelje ots ning voor jäi pooleli. Vahepale sai auto nööri otsas tehnilisse alasse toimetatud ning seal jälle korda tehtud. Sellest polnud aga kahjuks kasu kuna viimase vooru starti ei toimunud ühe tõsisema väljasõidu tõttu. Kõige paremini läks meie meeskonnas Taivol, kes lõpetas päeva 4. kohaga. Eero ajad andsid talle 6. koha väärilise tulemuse. Kaido pidi leppima kergete sõidueksimuste ning 22. kohaga. Nii 2WD-B kui ka 4WD klassides oli stardis 23 võistlejat.

Ilmataat oli võistluspäevaks päris normaalse ilma võlunud. Polnud liiga palav, puhus mõnus tuuleõhk ning taevas paistis nii päikest kui ka pilvi. Sai veedetud üks ilus nädalavahetus Lõuna-Eestis.

Ametlikud tulemused.

Taivo sõidu 2. voor ning Kaido 1. voor nägi sisekaamera vaates sedamoodi välja

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023