Ajatrahv - meeldetuletus selle kohta, et kohtunikul on alati õigus…

Valmar Vasalemma rajal. Foto: Rauno Ollema

Viimasest rahvasprindi stardist Vasalemmas on juba 6 aastat möödas. Möödunud laupäeval, 28.06.2014 said rahvasportlased jälle seda krossirada proovida. Mõnele oli see hästiunustatud vana, teistele täiesti uus kogemus.

Külmemate ja märjemate päevade vahel üllatas laupäev osalejaid täiesti arvestatava suvise ilmaga - paistis päike ning temperatuur küündis samuti 20 kraadist kõrgemale. Kena päev võistlemiseks. Kuna punkte koguti seal vaid SU-sarjas, sai päevale lähenetud kui heaks võimaluseks treeningvõistlusesse. KR Racing'ut esindas 2 autot, Valmar Golfiga ning Kaido Subaruga. Kuna veel reedel sobitas Valmar oma autole uut käigukasti peale, oli see just kõige õigem koht tehnika testimiseks. Tundus, et probleeme ei esinenud. No vähemalt sel korral mitte ning kast pidas end kenasti üleval. Kaido eesmärk oli samuti auto tervena tagasi tuua. Sai just Lääne-Eesti rahvarallilt saadud armid korda tehtud ja ka ülesöelnud sidur uue vastu välja vahetatud.

Võistlusrada oli päris põnev. Oli nii asfalti kui ka kruusa, kiiremaid ning aeglasemaid lõike. Valmar oli oma tulemustega ülevalpool keskmisi. Esimene voor sai tema esituses lõpetatud 6. koha väärilise ajaga ning viimane 4. ajaga. Teises sõiduvoorus õnnestus Valmaril saada ka üks tünnipuude, mille eest 10 lisasekundit anti ning aeg 9. Kokku 2WD-B klassis 6. koht 15 startinu seas. Kaido pidi 4WD klassis 1. voorus leppima viimase 10. kohaga. Järgmised sõidud tulid kiiremad ning nii teisest kui ka kolmandast sõidust 8. koha vääriline aeg. Lõpptabelis oli koht 9.

Ametlikud tulemused.

Valmar stardiootel. Foto: Rando Aav

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023