Ajatrahv - meeldetuletus selle kohta, et kohtunikul on alati õigus…

Taivo kaevanduspargis. Foto: C.-M. Tasa

Pikemalt võiks pealkirja nimetada umbes nii: "Sprint kaevanduspargis ehk kuidas KR Racing telekasse sattus" Nii see tõesti oli. 18.05.2014 peetud Kohtla-Nõmme rahvasprindist tegi uudisloo venekeelsed "Aktuaalse Kaamera" uudised, mis oli eetris kanalil ETV2 sama päeva õhtul.

Eetris saime olla päris pikalt. Sõidu poolest näidati nii halli Golfi liikumist kui Taivo sõitu kahel rattal. Lisaks veel tegutsemine hooldusalal rataste vahetamise osas Valmari ja Eero esitluses. Kõige olulisem oli vast intervjuu Taivo'ga, kellest eetritiitrites küll Taavi oli saanud aga selles pole hullu midagi.

Ilm võistluspaigas oli pehmelt öeldes ilus. Äärmiselt soe ja päikesepaisteline päev oli rajale toonud veidi üle 60 võistleja. Meie klubist olid stardis Taivo, Eero, Valmar ning Kaido. Kaasa elamas ja tehnilise abina oli kaasa tulnud Marek.

Võistlusrada polnud küll pikk kuid oli suhteliselt tehniline. Kõige edukam oli meist Taivo, kess lõpetas päeva 5. kohaga. Valmar oli 7. ning viimasesse vooru auto tehniliste probleemide tõttu mittestartinud Eero 10. Kaido lõpetas 4WD klassis 10. kohaga.

Ametlikud tulemused:

http://autosport.ee/rallyreg/public/calendar_file/2014_05_18%20TULEMUSED.%20Ida-Viru%20RS.pdf

Uudisklipp vaadatav siit:

 Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023