Iga kilomeetri kiiruskatse kohta on kaks kilomeetrit kraavi.

Selle hooaja Lääne regiooni meistrid selgusid pühapäeval, 25.09.2011 peetud finaaletapil Kiltsi lennuväljal 4,1 km pikkusel rajal.

 

2WD-S klassis saavutas Taivo nii nimetatud etapil kui ka sarja kokkuvõttes tubli ja auhinnalise 3. koha. Valmari ja Eero käsi sel korral nii hästi ei käinud. Nimelt vedas alt tehnika - halli Golfi mootor lõpetas pärast esimest vooru töölepingu. Hooaja kokkuvõttes jäi Valmarile 22 punktiga 5. koht. Olgu öeldud et punkte kogus Valmar vaid esimeselt 2 võistluselt. Ülejäänud läksid enamus tehnika nahka. Eero oli 8 punktiga Lääne regiooni meistrivõistlustel 11. Marek ja Rene sel korral ei osalenund ning Mareku saagiks jäi kokku 1 punkt, Rene ei saanudki Lääne regiooni arvestuses "silma pähe". Kaido pidi leppima 4WD klassis sel korral 8. kohaga, kogudes kolmelt osalenud võistluselt kokku 3 punkti ning jäädes selle tulemusega 15. kohale üldarvestuses. Tänu sellele, et Piret viimaseid võistlusi kaasa ei saanud teha, puksiti ta konkurentide poolt 5. kohale 30 punktiga, kuigi enne viimast etappi oli ta veel hammastega teisest kohast kinni hoidmas.

Võistluse ametlikud tulemused on nähtavad siit. Pildid leiab galerii alt.

Rada oli seekord veidi ebatavaliselt kuid see-eest huvitavalt üles ehitatud. Sõita sai päris korralikult kuna üks ring küündis 4 kilomeetrini ning selle käigus tuli läbida ka 3 angaari, mis oma pöörangukohaga päris kitsaks ja täpsustnõudvaks osutusid. Igal juhul läks nende läbimine enamusel kenasti, kuigi olid ka mõned mölgitud tagauksed platsil seisvatel autodel näha. Võistlus ise oli rahvusvaheline - oli osalejaid nii Soomest (00-auto) kui ka Lätist. Ilm oli ilus ja päikesepaisteline.

2wd-s
2WD-S klassi Lääne regiooni MV esikolmik Enn Kasari (keskel), Enn Sups (vasakul), Taivo Rooger (paremal). Foto: Kaido Saul

Tänud Kalle Kruusma'le ja teistele Igaühe terviseklubi liikmetele huvitava sarja organiseerimise eest ja jääme huviga ootama, mis saab toimuma järgmisel hooajal.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024