Sekundikümnendik - ajaühik, mis jäi eraldama sind ja kõrgemat kohta

Tabasalus peeti Angelar Garage seltskonna eestvedamisel pühapäeval rajapäeva. Arvestust peeti seekord automarkide järgi. Tuleb kohe mainida, et Subaru klassis oli seekord kõige rohkem osalejaid - kokku 12. Sõita sai päris korralikult. Läbiti 3 sõiduvooru, igas voorus 4 ringi ja lisaks veel üks soojendus ja üks jahutusring. Igati tore võistlus - ilus ilm, hea seltskond, ladus korraldus jne.

 

Minul muidugi hakkasid probleemid pihta kohe treeningu esimesel kiirendusel. Paistab, et minu ja klassikalise jaapanlase kehakaalu vahe on ikka päris mitmekümnekordne. Igal juhul juhtus see, et nii kui ma gaasi vajutasin, käis üks raks ja juhiistme üks esinurk enam auto küljes ei olnud. Kui muidu selle auto kiirendusest aru nagu ei saagi, siis nüüd oli tunda küll, et kiirendas. Selge oli see, et nii ei tule sõitmisest midagi välja. Õnneks sai lähedalasuvas töökohas asi kokku keevitatud ja kõik laabus kenasti.

Detailsed tulemused leiab siit. Mina sõitsin seekord välja 8. koha. Polnud väga paha, kuigi oleks tahtnud veidikene kiirem olla.

Tänud Ruslanile põneva pühapäeva eest!

Kaido 2. vooru pardakaamera pilt

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024