Litsents - teatud hullumeelsuse astet kinnitav paber

Olge tervitatud!

Kas tead, miks saarlased äikese ajal saare Hiiumaa-poolsesse serva kogunevad? Sellepärast, et nad arvavad et Hiidlased teevad neist pilti!

Vot nii ja just nendel pildistajatel me siis augustikuu viimasel nädalavahetusel külas käisimegi. Rahulolevalt peab tõdema, et lühike nädalalõpp Hiiumaal oli lihtsalt suurepärane – äärmiselt omapärane ja privaatne majutus Kõpus (asjaosalised teavad, millest räägin), mõnus õhtune grillimine ja tšillimine ning pühapäeval Hiiumaa rahvasprindi etapi vaatamine ning omadele kaasa elamine.

Meie seltskond koosnes 11’st täiskasvanust ning 7’st lapsest ja seega jätkus meid pühapäevases Kärdlas igale poole – osad olid võistluse hooldusalas, osad olid Kärdla linna imetlemas ning osad olid raja ääres omasid ergutamas ja vajadusel ka aitamas.

Tulemuste üle ei sa kahjuks kõige rahulolevam olla, kuid mis teha, elu selline. Tuleb tunnistada, et meie uues kuues Black Mamba ei tundu olevat oma parimas vormis või on teda tabanud mingi ebaõnne või mõõna periood, kuid piloodid tegelevad probleemi otsimise ning loodetavasti ka selle lahendamisega. Aga kuna ta sellises seadistuses alles teist korda oma elus rajal, siis sättimisega lähebki aega – sama asi juhtus ka meie kollase-sabaga-Golfiga, kui ta esimesi võistlusi vallutas.

Lisaks läks Eero ja Valmari matil-Golfil kohe esimeses voorus taaskord tagasild vastu äärekivi kõveraks ning võistluse viimasesse vooru minnes narmendasid esimesed rehvid juba lootusetult.

Taivo pääses ühes voorus tänu raja servas olnud omadele kraavi sõitmisest ning viimases voorus kukkus luba küsimata auto küljest ära tagumine support! No mida iganes, ühesõnaga.

Kirjutan väikeses kirjas ka meie meeste kohad - 11'st võistlejast tuli Taivo 8'ndale kohale, Eero 9'ndale ning Valmar 10'ndale.

Aga me tegeleme probleemidega, lahendame need ning jätkame aga!

 

Muide, kas olete näinud, kuidas hull pesakond tigusid ronib mööda haava tüve üles puu ladva poole? Ma räägin ikka tõsisest hunnikust tigudest! No igatahes mina nägin sellist õõvastavad vaatepilti Kärdla linna ühes väikeses puude salus. Meenutas Alfred Hitskuki lindude-sarnast teemat aga lindude osas astusid üles teod!

Kohtumiseni, sõbrad!

Piret

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024