Litsents - teatud hullumeelsuse astet kinnitav paber

Laupäeval 09.04.2011 peeti sellekevadine esimene võistlus rahvasprindis. Seekord võeti mõõtu Haapsalu linnatänavatel. Rada oli huvitav, eriti lõpuosa kus viadukti all nii mitugi sõiduvahendit ära mölgiti. Viimasesse vooru seda sillaalust osa enam ei pandudki sisse ja trassi lühendati selle võrra, viidates võistlejate ohutusele. Punte jagati võistluselt nii EAL rahvasprindi kui Lääne regiooni karikasarja arvestuses.

KR Racing oli seekord esindatud kogu koosseisuga. Tulemuste poole pealt peaks ütlema, et ei läinud just mitte kõige paremini. Samas ei saa ka väga millegi üle nuriseda. Meist kõige kõrgema, naiste klassis 6-e osaleja seas 3. koha saavutas Piret Sirje Potisepa ning Margit Mäekivi järel. Kõige tihedama konkurentsiga 2WD-B klassis, kus oli võistlemas 25 sõitjat, saavutas Valmar 7., Eero 12., Taivo 14., Rene 15. ning Marek 21. koha. Rene ja Marek enam tõrkuva käigukasti tõttu viimasesse vooru ei startinudki. Hommikul ei pääsenud tehnika tõrkumisest ka Pireti-Valmari-Eero "Black Mamba" kui jahutusvedeliku lekke peatamiseks oli Valmar sunnitud kodunt uued lõdvikud tooma. Tuleb õnne tänada, et võistlus kusagil teises Eesti otsas ei toimunud ning seesugune reis enne võistlussõitude algust võimalik oli ära teha. Kaido tulemuseks jäi 10. koht 15 4WD klassis startinu seas. See-eest tuli välja esimeses voorus perroonile sõites kõige effektsem hüpe, vähemalt pealtvaatajate arvates. Kahju, et keegi seda fotole või videole ei jäädvustanud.

Taivo stiilinäide Haapsalu linnasprindilt. Foto: Madis Källe

Naiste klassi esikolmik. Foto: Kaido Saul

Võistluspäeva kokkuvõte peaks tulema ka Kanal 2-e telesaatesse "Mootorite maailmas". Vaadata saab 16.04.2011 eetris olnud saadet siit.

Lõpptulemustega saab tutvuda siit.

1. vooru pilt Kaido autost vaadatuna:

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024