Sekundikümnendik - ajaühik, mis jäi eraldama sind ja kõrgemat kohta

Tervist!

Pean kõigi oma lugejate hordide ees vabandama - mitte ei jõua seda juttu siia valmis kirjutada ja no mis uudis see ikka enam on, kui möödunud on juba 2 nädalat!

Loodan, et vahest harva meeldib Teile ka see, kui ma kirjutan vaid, et meil läks taaskord hästi ning kogu päev laabus lõbusas meeleolus ning täis võistlusindu.

Naisteklassis mina võitsin, esiveolistes sõitis Marek end 3'le kohale, Valmar 6'ndale, Eero 7'ndale, Taivo 9'ndale. Rene oli ametis tööandja suvepäevadega ja kahjuks ei osalenud.

...alati on üks naljanumber see, kuidas Valmar ja Eero sõidavad oma ajad nii ühte auku, et see on lausa uskumatu - sel korral oli nende vahe muide 0,6 sekundit 8 minuti peale! Kasutavad erinevat sõidustiili, kuid tulemused on uskumatult ühesugused.

Tahaksin kutsuda üles meie lugejaid tulema võistlustele pealtvaatajateks, kuna mitte ühelgi rajal, kus me käinud oleme, ei ole nii head ülevaadet kogu rajast pealtvaatajale, kui Piirojal! Kõik värvilised, kihutavad ning vahest ka muid vigureid tegevad autod on peopeal!

Vaadake kindlasti ka meie kodulehelt fotoreportaaži toimunust!

Piret

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024