Väljasõit - etteplaneerimata manööver rajale mittekuuluval osal

Vabariigi 93. aastapäeva eelõhtul oli kogunenud terve hulk jäärajavõistlejaid järjekordselt Simunasse, et panna punkt Väike-Maarja valla meistrivõistlustele. Start anti võistlussõitudele õhtul peale kella 7-t. Seega tuli võistelda tulede valgel, mis tegi konkurentsi kindlasti põnevamaks.

Enda mätta otsast vaadates oli võistlus selline ootuspärane, arvestades tervislikku seisundit (just läbi põetud kopsupõletikku) ning kõiki muid asjaolusid. Seitsme 4WD võistleja konkurentsis platseerusin lõpuks 6. kohale, edestades Indrek Kalluste 't. Samuti olin 6. kohal sarja üldkokkuvõttes. See on küll kohtades tagasiminek võrreldes eelmise 2 hooajaga, kus ma seda sarja kaasa sõitnud olen. Samas oli sel aastal konkurents tunduvalt tihedam. Tundub, et MASU hakkab ükskord läbi saama. Seepärast ma selle lõpptulemuse üle väga kurb polegi.

Võistlus sujus nagu tavaliselt ilma eriliste viperusteta ning autasustamisel õhku lastud ilutulestik toimus napilt pärast ametlikku öörahu algust. Siis algas kojusõit läbi külma Eestimaa (Raplas näitas teeäärne termomeeter -24, Simunas tundus veidike külmem olevat). Koju jõudsin nii kella 2.15 paiku, mis polnudki väga hull. On ju sellelt võistluselt eelmistel aastatel tunduvalt hiljem koju magama saadud. Igal juhul oli tore võistlus ja tore sari. Soovin omalt poolt jõudu asja eestvedajatele Väino'le, Marti'le, Lembit'ule ja teistele. Jätkake samas vaimus ja jääme järgmist jäärajasarja huviga ootama!

3. vooru sisevideo:

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024