Turvavöö - rihm paanikas kaardilugeja autoshoidmiseks

Hei-hooo!

Mõistan teid, kui ütlete, et kahe nädala tagune sündmus ei ole enam uudis, kuid teie lahkel loal muljetaksin nati ikkagist.

30. jaanuaril oli au meil osaleda Eesti karikavõistlustel jäärajasõidus Ida-Virumaal Kuremaa järvel. Trotsides erinevaid väikeseid takistusi, millest üks oli näiteks täistuisanud tee võistlusraja juurde, oli õhk võistluskohta jõudes töine ning konstruktiivne – just selline, nagu Eesti karikavõistluste õhkkond olema peabki!

Sättisime end paika, registreerusime, käisime autoga tehnilises ning juba antigi stardipauk. Kahju oli sellest, et sõita sai vaid 2 vooru ning mõlemad sõidud läksid arvesse, seega ei olnud võimalik eksida ega riskida, mõlemad voorud tuli sõita kindla peale.

Kuuldes meie seltskonna muljeid, siis 100 protsendiliselt ei olnud keegi oma sõiduga rahul, kuid mina olen oma teise vooru sõidus eriti pettunud. Aga muidugi oma lollus – viimasele ringile minemise asemel hakkasin rajalt hoopis maha tulema! Hakka või arvama, et ei ole ikka väga kirgas kriit karbis....

Tulemused

Naiste arvestuses tulin teisele kohale ja sain märkimisväärselt suure karika ning kingituseks auto juures vajalikku kribu-krabu.

Esiveolistes läks kõige paremini Valmaril, kes saavutas neljanda koha ning jäi poodiumilt napilt välja. Eero oli kaheksas, Taivo kümnes, Marek kaheteistkümnes ning Rene viieteistkümnes.
Naistes oli osavõtjaid 3 ning esiveolistes 18.

Kõik tulemused leiate siit ning kohtunikuks olnud Piiroja-daami Merikesei uudist Kuremaa sõidust saate lugeda siit.

Peale tänavasõiduautode klasside autasustamist jäime Valmariga ka sportklassi vaatama ja kaks sõitu olid eriti vinged. Esimene neist oli seitsme auto ühisstart, kus toimus väiksemaid rüselusi, tõuklemisi ning ebaõnne puudutusi. Hoidsime pöialt ning ergutades karjusin raja ääres hääle ära Rainer Kens’ile, kes lõpuks selle sõidu ka võitis! Teine äge vaatepilt oli Subaruga sõitnud Koitla ja vanal Audi Coupeel sõitnud Oja omavaheline duell – jummel, kus sel audil oli alles hääl ja minek!

Kohtumiseni siis ülehomme Pärnus!

Piret

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024