Väljasõit - etteplaneerimata manööver rajale mittekuuluval osal

Mis toimus talvekuu viimasel nädalavahetusel? Peeti 3 võistlust, kus KR Racing klubi esindatud oli. Laupäeval, 29.01.2011 sõideti Simunas sealse valla MV eelviimane etapp ja 30.01.2011 võeti mõõtu Kuremaa järvejääl Eesti jääraja karikavõistluste avaetapil ning Haapsalu merejääl AG talvekarika 3. osavõistluse näol.

Simuna III etapp, 29.01.

Ilm võistluste ajal oli kergelt tuisune ja lumine. Juba hommikul kohale sõites oli Koeru ja Rakke vaheline tee osaliselt vaid ühe auto laiuselt läbitav. Sõidu endaga olen nii laias laastus rahul kuigi tulemus jättis vägagi soovida. Tundub, et teist pidi sõidetav ring on mulle kuidagi kodusem. Esimeses voorus hoidsin ennast tagasi ja tahtsin puhtalt sõita. See õnnestuski kuni eelviinase kurvini, kus auto liiga risti lasin ja jällegi tuli tagurdama hakata. Viimased 2 vooru tulid veidike paremini välja. Eks näis mis saab järgmisel öisel etapil.

Simuna 3. etapp. Foto: Martin Nõgu

Haapsalu, AG talvekarika III etapp, 30.01.

Kohale oli tulnud 4WD klassis vaid 4 võistlejat. See tähendas aga lõpuks seda, et mulle kolmanda koha eest karikat ei antudki. Ilm oli äärmiselt mõnus, päikesepaisteline, ainult et tuul tahtis kohati ära viia (pane või triikraud taskusse). Võistlus kulges mitmekülgsel rajal ilma eriliste viivitusteta. Jääme ootama sarja viimast etappi.

Sisevideo 1. vooru sõidust:

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2024