Litsents - teatud hullumeelsuse astet kinnitav paber

MTÜ KR Racing korraldab rahvasprindivõistluse. Sel korral on kuupäevaks 06.10.2019 ning toimumiskohaks Laitse RallyPark. Laitses pole enam aastaid rahvasprinti sõidetud, ning soovisime seepärast antud rada kasutada. Kui algselt oli üheks võimaluseks paarisvõistluse korraldamine, siis aja kokkuhoiu huvides toimub võistlus siiski tavalise sprindi põhimõttel. Start antakse välisrajalt, seejärel sõidetakse läbi sisemine ring ning lõpetatakse jällegi välisrajal.

Võistlusel jagatakse punkte nii mitmegi sarja arvestuses. Lisaks EAL KV rahvasprindis on KR Racing Laitse rahvasprint 2019 ka A1M Motorsport sarja finaaletapiks, kus selgub karikavõistluse peaauhinna võitja. Samuti jagatakse omad punktid välja ka M&L Liiga sprindikarika ning Lääne regiooni MV arvestuses.

Kindlasti ei saa ka mainimata jätta meie tublisid toetajaid. Auhinnalaud saab olema rikkalik. Näiteks on Rallipood.ee välja pannud eriauhinnad kolmandas voorus kiireima aja välja sõitnud 4WD ning 2WD sõitjale. Viimasesse lähevad arvesse kõik kaheveolised mittespetsiaalautod, ehk kahjuks jäävad sellest välja Krosskart ning 2WD-Sport klassid. Lisaks on võistluse läbiviimisele õla alla pannud Linkpoint, Valvoline, Veho, Liqui-Moly, US Parts, Skyline ja Motip.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023