Iga kilomeetri kiiruskatse kohta on kaks kilomeetrit kraavi.

Kaido Österby jääl. Foto: Rain Jõesaar

Kui jääd on, siis võistlusi korraldatakse mitmel pool. Nii sai ka möödunud nädalavahetusel sõita erinevates kohtades jäärajavõistlusi. Nii laupäeval kui pühapäeval sõideti Österby merejääl ning laupäeval toimus ka Viljandi järvel Eesti KV etapp.

Alustame siis suuremast võistlusest. Nimelt laupäeval, 11.02.2017 sõideti Viljandi järvel Eesti KV etappi, mille ametlik number oli küll IV kuid reaalselt oli see sarja teine etapp. Tihedas 2WD-E klassi konkurentsis sõitis end poodiumile Eero, saavutades 3. koha Andre Kure ja Kristo Sellekese järel. Marek lõpetas stabiilse sõiduga kokkuvõttes kuuendal kohal. Üle hulga aja oli võistlustules ka Taivo. Talle sel korral 14. koht. Rene sai 10 sekundilise karistuse nii avavoorus kui ka viimases sõidus. Sellise asjaga pole kõrget kohta loota ja mees oli lõpuks 28. Kokku startis klassis rekordilised 44 sõitjat. Tagaveoliste klassis oli Jüri samuti keskmike seas. Kohaks 14 24 startinu hulgas. Poodiumi võtsid Mairo Kägu, Rainer Umbleja ja Eke Nurm.

Marek Eero asemel poodiumil. Foto: Taivo Rooger

Viljandi ametlikud tulemused.

Samal ajal, 11.02.2017 toimus Österbys Läänemaa sarja 2. etapp. Seal esindas KR Racing klubi Kaido Subaruga 4WD klassis. Võrreldes nädalataguse ajaga oli rada tunduvalt libedam. Esimese vooru 6. ning teise ja kolmanda vooru 5. ajaga oli Kaido lõpuks 12 startinu seas 6. kohal. Kui laupäevasel etapil oli ilm fantastiline, päikeseline ja soe, siis pühapäeval, 12.02.2017 sarja 3. etapil samas kohas olid olud tunduvalt muutunud. Pilves ilm ja läbilõikav tuul ei meelitanud nina väga autost välja pistma. Rada oli eelmise päevaga võrreldes keeratud tagurpidi. Sel korral läks Kaidol tunduvalt paremini ning tuli üle hulga aja koju ka üks poodiumikoht. Nimelt esimese vooru 4. ning kahe viimase vooru 3. ajad andsid kokkuvõttes 3. koha 4WD klassis Carl Terrase ja Rico Rodi järel.

Kaido karika ja autoga.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023