Legend - raamatujagu numbreid ja nooli, mis peaksid (vähemalt teoorias) viima punktist A punkti B

Valmar Golfil. Foto: Rain Jõessar

Traditsiooniliselt avati 2017 hooaeg juba 2016 aasta detsembris Kiltsi lennuväljal toimuva rahvasprindiga. Eriliseks tegi võistluse sel korral see, et sõita tuli pimedas tulede valgel.

Võistluse mandaat avati keskpäeval ning esimene starti läks lahti kell 16.00. Kõik see toimus laupäeval, 17.12.2016. KR Racing klubi oli esindatud 3 sõitjaga.

Kõige paremini õnnestus võistlus Valmaril. Tema saavutas 2WD-B klassis 4. koha. Esimeses ja viimases voorus sõitis ta välja 3. koha väärilised ajad. Teine sõit läks selle nahka, et rajal kustusid ette pandud LED lisapaneelil tuled. Mingis asendis õnnestus neid küll põlema saada kuid seda ainult sirgetel hoides täistulede lülitit käsitsi sees. Kui keerama tuli hakata, pidi kangi lahti laskma ning lisatuled kustusid. Teisest voorust siis Valmarile seitsmes aeg.

Eero lõpetas 2WD-B klassis 6. kohaga. Voorude kohad vastavalt neljas, viies ja seitsmes. Viimases voorus purunes Golfil ka üks rehv. Eero kurtis ka, et on "rooste" läinud. Pole saanud enam tükk aega võistelda. Kõikidel meie klubi autodel oli veel üks pisikene mure. Nimelt kui tuled näitavad ilusasti otse ette, siis sprindis ja eriti Kiltsi rajal oleks vaja näha ka veidike kõrvale. Siis saaks paremini arvestada, millal saab kurvi sisse keerama hakata.

Kaido võistlus ei läinud kõige paremini. Kui esimeses voorus võttis ta 4WD klassis viienda koha, siis kahes viimases pidi leppima kuuenda ajaga. Positiivne on see, et sõit kulges tõusvas tempos. Iga järgmine voor oli eelnenust umber 15 sekundit kiirem.

Ametlikud tulemused.

Pildigalerii.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023