Legend - raamatujagu numbreid ja nooli, mis peaksid (vähemalt teoorias) viima punktist A punkti B

Saul-Murumägi Kihelkonna rahvarallil. Foto: facebook

Aeg kokku võtta Kihelkonna ümbruse teedel peetud Saare Fishexport Kihelkonna rahvaralli, mis peeti 03.12.2016.

Arvestades ilmaolusid, poleks kindlasti oodanud niivõrd libedaid teid. Üllatus oli hommikul suur, kui sõita tuli sisuliselt kiilasjääl kohati. Kuigi korraldajad arvasid, et viimaste autode stardi ajaks pole jääst enam midagi järgi, ei pidanud see eeldus paika. Võistlusjuhendis tõlgendasin naastrehvide kasutamist samuti teisiti korraldajatest, läksingi starti lamellidega ning see oli kohati äärmiselt libe. Olgem ausad, ega poleks raatsinud nagunii oma naastrehve seal lõhkuma hakata - need jäävad ikka päris jääle ja jäärajale.

Ühesõnaga oli ülesanne tervelt lõpuni tulla ja seda me ka suutsime. Tulemust polnud nagunii loota. Sõit toimus karussell-režiimis. Juba esimesed katsed SS1 ja SS2 andsid mõlemad 1 minuti karistust. Üks šikaan oli niivõrd libe, et ohutum oli sealt mööda sõita kui üritada sisse keerata ja siis auto ära lõhkuda. Ruumi oli metsa ääres piisavalt ja ega ma polnud ainuke. SS5-SS6 oli sama katse teispidi läbimisega ja jälle astusin sealsamas šikaanis sama reha otsa. Neljadal korral õnnestus šikaani ohutult ära mahtuda.

Kokkuvõttes 4WD klassis 11. koht 12 võistleja seas ning absoluudis 82. Numbrid on küll masendavad aga ega lamelliga pole naastude vastu sellistes oludes võimalik saada. Igal juhul oli põnev laupäev Saaremaal.

Ametlikud tulemused.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023