Ajatrahv - meeldetuletus selle kohta, et kohtunikul on alati õigus…

Valmar hallil Golfil. Foto: Kaido Saul

Rahvasprindi 2016 aasta hooaeg on nüüdseks lõppenud. Viimane võistlus peeti laupäeval, 03.09.2016 Vasalemma krossirajal sügise algusele kohaselt suhteliselt märgades oludes.

Kui esimene voor sai sõidetud enam-vähem kuival rajal, siis teise vooru ajaks olid taevaluugid avanenud ning sadav vihm oli raja märjaks ja äärmiselt libedaks muutnud. Nii vähemalt tundus mõnda tüüpi rehvidega sõitjatele. Teised jälle selle üle väga ei kurtnud.

KR Racing klubi oli väljas 3 sõitjaga. Valmaril ja Eerol ei läinud just mitte kõige paremini. Seekord vedas alt tehnika Valmarit teises sõiduvoorus pärast hüpet. Nimelt purunes seal Golfil pooltelg. Kui mõned hooajad tagasi oli selle purunemine suhteliselt tavaliseks saanud, siis nüüd oli antud detail kuidagi pidama suudetud panna. Üle hulga aja andis see siiski järgi ja katkestas mõlemi mehe punktilootused. Nii saigi Valmar sõita 1,5 vooru ning Eero vaid 1 sõidu. Nii oli ka esimese vooru tulemus allapoole keskmist - Valmarile 8. ja Eerole 10. koht avavoorust.

Kaido sõitis esimese vooru puhtalt 8. koha väärilise ajaga. Teises voorus oli rada Toyo rehvidele äärmiselt libe, sisse tuli üks piruett ning tulemus polnud kiita. Viimeses voorus oli pidamine parem, kuigi ka siis sadas kerget vihma. Aeg küll esimesest voorust kehvem kuid koht parem - seitsmes. Sekundikümnendike arvestuses jäi Kaido lõpuks siiski 8. kohale, kaotades 7. kohale (Arno Eller) 1 punkti ning esimeses voorus 0,38 ning viimases 0,21 sekundiga. Üldpilt hakkab juba siiski paremaks muutuma ja mingi sõidutunnetus hakkab justkui juba tagasi tulema.

Jääme siis nüüd ootama 2016 aasta rahvarallisid.

Ametlikud tulemused.

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023