Legend - raamatujagu numbreid ja nooli, mis peaksid (vähemalt teoorias) viima punktist A punkti B

Valmar valgel Golfil. Foto: Oliver T

Laupäeval, 27.02.2016 peeti Simunas talvesprinti, mis algsete plaanide kohaselt pidi juba mitu nädalat varem toimuma. Ilmataadil oli aga selle algse mõtte teostamisel omad plaanid.

Siiski sai talvine võistlus lõpuks peetud. Seda klassikaliselt mõnusal Simuna rajal. Kui päev algas päikesepaistes, siis õhtuks hakkas taevas pilve kiskuma.

Konkurents oli väga tihe. 2WD-E klassis startis kokku 28 võistlejat. Nende seas ka 5 KR Racing klubi esindajat. Tulemused olid rõõmustavad. Taivo oli kahes viimases voorus teise ajaga finišis ja esimeses sõiduvoorus kolmas. See andis talle kohaliku mehe Raimo Lilleoru järel teise koha. Valmar võitis küll avavooru ja oli teises sõidus kolmas. Viimases õnnestus tal veidike hanges istuda. Taivoga võrdse punktisummaga kuid 0,27 sekundit aeglasema kiireima läbimise ajaga jäeti Valmar kolmandaks. Eero kohad sõiduvoorudes vastavalt 6., 4. ja 3. jätsid mehe lõpuks poodiumilt välja neljandaks. Marek sõitis välja kohad teise kümne keskel ja oli sellega lõpuks 17. Rene pidi leppima seekord 20. kohaga.

Ametlikud tulemused.

2WD-E poodium. Foto rallistar/facebook

Kaido

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023