Litsents - teatud hullumeelsuse astet kinnitav paber

Nüüd on see siis tehtud - kaheksa päeva enne kevade algust, 12. märtsil korraldasime Virtsus jääraja võistluse.

Arvestust pidasime kuues erinevas klassis – ATV, noored, naised, 2WD-esivedu, 2WD-T ning 4WD.

Ootuspäraselt oli enim osavõtjaid esirattaveoliste autode klassis, kus poodiumile saamise nimel tuli võistlejatel kõik oma oskused 1,22 km pikkusel merejääl olnud rajal konkurentide ees mängu panna. Esikoha viis koju Lada Samaral sõitnud Enn Pärnamägi, teise koha saavutas Golfil Madis Källe ning kolmandaks sõitis end Seat Ibizaga Innar Rohula.

Tagaveoliste klassi esindajatel oli seltskonnapeale sõitmiseks üks auto – beežikas Vaz, mille sõitu oli nauditav vaadata ning kuna auto oli kõigil üks, siis ainsat rolli kohtade jagamisel mängis sõitjate oskused. Poodiumi kõrgeima koha hõivas Marko Kukuškin, temale järgnes Oleg Kukuškin ning kolmas oli Üllar Paas.

Neljarattaliste autode klassis võtsid mõõtu omavahel kaks Subarut ja kolm erinevat sõitjat. Subarutest pani end maksma Impreza ning sellel sõitnud Kristjan Peegel, teiseks jäi Legacyl Riho Mikko ning kolmandaks samuti Legacyl sõitnud Lembo Mikko.

Noorte klassi osavõtjate kasutuses oli viienda seeria BMW, millel esikoha sõitis välja Rando Pank, teisele kohale platseerus Raigo Pank.

Naisteklassi esindas ilusal kevadisel päeval ainsana Liis Vokk.

Enim efektseid sõiduvõtteid ning masina taltsutamist võis näha ATV’de klassis, kus end esimeseks sõitnud Ragner Sildre pani pealtvaatajad lausa ahhetama, kui ta oma ulja sõiduga masina küljele keeras. Poodiumi teisele kohale tuli stabiilset sõitu näidanud Janar Neerut.

 

Laupäeval toimunud võistlus oli KR Racingu meeskonnale suisa ajalooline – see oli esimene võistlus, mida ise korraldasime!

Võistluse korraldamisel püüdsime võtta eeskuju neilt, kellede võistlustel oleme ise osalenud ja kellede organisatoorne pool on meeldinud. Ise arvame, et päeva võib lugeda kordaläinuks – oli võistlejaid, oli mitu-mitu korda võistlejatest rohkem publikut, oli toitlustaja, oli ilus päikeseline ilm ning ei olnud korralduslikult äpardusi või vigu.

Tänaseks oleme saanud ka äärmiselt positiivset tagasisidet kogu päeva kohta nii osalejatelt kui pealtvaatajatelt – see annab vaid kindlust juurde korraldamaks kunagi jälle midagi!

 

Ainuõige aeg ja koht on tänada inimesi, kes olid korraldamisega üht või teist moodi seotud:

Jüri Hinsberg, Madis Källe, Sirle Gilden, Sirley Viilik ning loomulikult kogu KR Racingu seltskond – Eero, Kaido, Marek, Rene, Taivo ja Valmar.

Rally.ee's ilmunud artikli leiate siit.

Ma ei saa kohe märkimata jätta seda, et hirmkahju on Eesti karikavõistluste jäärajasõidus IV’st etapist, kus me oma võitluse toimumise tõttu osaleda ei saanud. Võibolla jäi mul seetõttu lausa sealt esimene koht saamata.... Aga noh...

Piret

   

Registrikood: 80303625
Kasari küla, Lääne-Nigula vald
90605 LÄÄNEMAA

© MTÜ KR RACING   2009 - 2023